2777
2789
عنوان

واقعا حالم از بعضی از هم جنسام بهم میخوره چجوری انقدر بدجنس و کثیفین

| مشاهده متن کامل بحث + 2902 بازدید | 164 پست
تو قانون خیلی چیزای دیگم نوشتهقانون سبد میوه که نیست هرچی خوشتون میاد قبول میکنید هرچی بدتون میاد می ...

مثلا چیو قبول نداریم 

قانون رو ک دیگ مجبوریم بپذیریم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اتفاقا مردا همیشه پشت هم هستن این خانوما هستن ک همیشه بر علیه هم جنس خودشونن

دقیقا همینه بعضی وقتا از زن بودنم حالم بهم میخوره. رانندگی میکنم اگه زن به تورم بخوره رحم نداره انقدرم بد دهن میشن.ولی من هیچ وقت اینجور نبودم

شاید اون 1 ت رو بده به پسرش پسرش زندگی بهتری داشته باشه شاید بده ب زنش زنش بتونه 1 ت در ماه بیشتر خر ...

مگه مرد برده اس صبح تا شب کار کنه همشو بده ب زنش؟فکر کنم تاحالا تو عمرت کار نکردی ببینی پول در آوردن چقدر سخته چرا مرد نتونه مثل زنش واسه ی بخشی از پولش خودش تصمیم بگیره مگه ماهی ۱میلیارد میده بهش یه تومن پولی نیست ک آدم بخواد حرص بزنه براش 

مثلا چیو قبول نداریم قانون رو ک دیگ مجبوریم بپذیریم

اگر به رعایت کردن قانون بود باید اینو میدونستید اجازه کار کردن زن دست شوهره 

پوشش زن دست مرده

من نمیگم اینا قوانین خوبی هستن اتفاقا دارم میگم کلی قوانین چرت و پرت داریم که کسی رعایت نمیکنه مثل همین قوانینی که نوشتم

وقتی آقا خودش داره پول در میاره اجازه نداره یک تومنشو بده به خواهرش ؟ پول خودشه کاش اینو بفهمید.

متاسفاته بعضی آدما ذات همدردی و کمک ندارن من جیبمم خالی باشه سعی میکنم ت اون موقعیت پولی برا طرف جور ...

اتفاقا ذات همدردی و کمک خوبشم دارم ولی تو همچین موقعیتی بودم خواهشا زود قضاوت نکنید که تاوان داره

پدر خودم  به خانواده اش کمک کرد در حالی که من نه لباس درست حسابی داشتم نه خونه زندگیمون اوکی بود 

در حالی که همون عمه هام زندگی همشون از ما بهتره 

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

شما اول مسئله اینکه عروس از جیب شوهرش میزنه به خانوادش میده رو حل کن با یه تومن کسی نمرده مطمئن باش ...

از کجا میدونین راست گفته... من ندیدم دختر برا خانوادش خرج کنه خیلی کم پیش بیاد مگر اینکه خودش شاغل باشه. وگرنه یه سری مردا حاضر ن از خانواده زنشون بکنن اما براخانواده خانومشون هیچ خرجی حتی اندازه یه ادامس خرج نکنن. شماهم باور کردین حرف اون خانومو.... والا تا جایی که ما دیدیم پدر مادر خانوم و پدر مادر اقا کمک عروس و دامادشون می کنن. برعکسش زیاد نبوده ... اگر هم بوده با میل و رغبت بوده. حالا این خانم اومده گفته زن داداشم فلان کرده، بازم نوجیه نداره تو این اوضاع اقتصادی خراب تا وقتی خودش پدر داره از برادر انتظار داشته باشه. حالا میگه عروسشون اینطور گفته، از عروس نپرسیده شاید داداشش بخاطر همون دادن یک تومنه زن و بچش ذو گذاشته تو فشار... 

مگه مرد برده اس صبح تا شب کار کنه همشو بده ب زنش؟فکر کنم تاحالا تو عمرت کار نکردی ببینی پول در آوردن ...

دقیقا

اینا همونایی هستن میگن حقوق ما مال خودمونه حقوق شوهرم مال خودمونه

اصلا چیزی از زندگی مشترک نمیفهمن و عاقبت زندگی اکثرشونم مشخصه .

یه سوال چطوری ۵۰۰تومن برات پوله ولی از سه تومن میگذری؟

چون اونا پیرن بارها شده بستری شدن این بیمه به کارشون اومده. اگه شوهرم همینجوری خرج میکرد برای زندگیشون  آره مقاومت میکردم ولی  برای درمانشونه. خدا بهمون سلامتی جسم و روح بده

چرا شوهره وقتی زنش بدش میاد پول بده مجبوره دروغ مگهی نمونه داداش خودم من دانشگاه بود یکی دوبار ۵۰۰ ف ...

بخاطر اینکه همسرش ارامش زندگیشو بهم زده نتونسته درست مدریت کنه 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

مگه مرد برده اس صبح تا شب کار کنه همشو بده ب زنش؟فکر کنم تاحالا تو عمرت کار نکردی ببینی پول در آوردن ...

در مقابل درامد 1 میلیار ناهی 1 صدقه بده اشکال نداره 

برده نمیگیم بهش ولی مرد خرج زن و بچه و زندگی میده وظیفه اشه 

پس چطور زنو نگیم مگه برده اورده باید بچه به دنیا بیاره تمام کمال از نظر جنسی در اختیار اقا باشه رفت و امدش تحت نظر اقا باشه خونه دسته گل غذا اماده و خیلی کار دیگ اینا برابرش میکنه دیگ 

وگرنه بخوایم تساوی برقرار باشه ب گفته شما این آقا زنشو برده اورده فقط کار کنه و تامینش کنه تو پولش و خرج خونه دخالت نکنه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

استارتر اون تاپیک یه دختر عاقل و بالغ بود من لذت بردم از طرز برخوردش 

کار زنداداشش هم درست نبوده که اومده طلبکار این بنده خدا شده 

کسی هم نمیدونه درآمد برادرش کمه یا زیاد، چقدر ب زن و بچه اش میرسه یا نه 

پس لطفا دیگه ادامه ندیم بهتره 

زود قضاوت کردن تاوان داره 

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹