2777
2789

کاش مردا هم متوجه میشدن که درقبال حمالی که زن داره شبانه روز تو خونه اون انجام میده یا باید خدمتکاربگیرن یا اینکه هزینشو بپردازن حتی برا بزرگ کردن بچه ها هم دایه بگیرن😂😂

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک بر سر کسایی که همچین طرز فکری دارن

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
کدوم خری گفته؟‌

چشمه خانوم 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
کاش مردا هم متوجه میشدن که درقبال حمالی که زن داره شبانه روز تو خونه اون انجام میده یا باید خدمتکارب ...

اینجور وقتا شروع میکنن به صحبت از برابری و زن دوم 

انگار که میتونن از پس خرج زن دوم بر بیان🥸

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والله من راضی نیستم برادرم به من پول بده وقتی خودش زن داره 

حتی اگه خانومش تأمین باشه بازم هزار تومن پول نمیگیرم

اینجور وقتا شروع میکنن به صحبت از برابری و زن دوم انگار که میتونن از پس خرج زن دوم بر بیان🥸

😂😂😂😂ببخشیدا ریدن که بتونن خرج دوتارو همزمان بدن

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴