2777
2789
عنوان

چشمه خانوم که گفتی زن اجازه نداره بدو بیا کارت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 21 پست
رفتم خوندم...راست گفته مرد وقتی نفقه زنش رو کامل پرداخت کنه و کم کثری برای زنش و بچس نذارهزن نمیتونه ...

ببین زندگی مشترک یعنی همین 

همینطور که زن باید مرد رو راضی کنه مرد هم باید اینکارو انجام بده

شاید همسر برادر من راضی نباشه برادرم به من پول بده که از نظر من کاملا حق داره

مرد و زن باید کنار هم باشن نه اینکه زن زیر دست همسر باشه 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
ببین زندگی مشترک یعنی همین همینطور که زن باید مرد رو راضی کنه مرد هم باید اینکارو انجام بدهشاید همسر ...

نه همسر برادر هیچ حقی نداره وقتی کاملا تامین هست

کمک به خواهر و برادر جزو واجبات دین هست...همونجور که اعتقاد داریم زن هیچ وظیفه‌ای در قبال کارای منزل نداره..همون خدایی که نفقه رو شروع کرده اینم جزو وظایف انسانی دونسته.

حال زن برادر به خاطر حسادت و بی وجدانی مخالف باشه دلیلی بر ناشایست  بودن این کار نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین زندگی مشترک یعنی همین همینطور که زن باید مرد رو راضی کنه مرد هم باید اینکارو انجام بدهشاید همسر ...

عزیزم شما از منظر انسانیت وجدان داری میبینی 

یکی از منظر قانون میبینه که خب برگرفته از شرع اسلامه 

بین این دو دیدگاه فرسنگها فاصله ست 

حرف شما در محضر انسانیت پیشی داره ولی در محضر دادگاه خیر

اینهم چیزی نیست که تقصیر چشمه باشه یا من یا فلانی و بهمانی 

مشکل ریشه اییه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیزم شما از منظر انسانیت وجدان داری میبینی یکی از منظر قانون میبینه که خب برگرفته از شرع اسلامه بین ...

شما خانومی نباید ضد زن باشی خواهر 

چشمه کاملا  ضد زنه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
عزیزم شما از منظر انسانیت وجدان داری میبینی یکی از منظر قانون میبینه که خب برگرفته از شرع اسلامه بین ...

از نظر انسانی هم وقتی ببینی خواهرت با یه مقدار پول زندگی بهتری داره قابل قبوله

دیگه زن برادر خانوادش به فکرش نیستن مقصر بقیه نیستن

بعضی وقت‌ها آدم به خواهر و برادر محتاج داره نمیشه که ولشون کرد به امان خدا

شما خانومی نباید ضد زن باشی خواهر چشمه کاملا ضد زنه

من ضد زن نیستم عزیزم 

حقیقت رو میگم 

و از این حقیقت هیچ دفاعی نمیکنم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من ضد زن نیستم عزیزم حقیقت رو میگم و از این حقیقت هیچ دفاعی نمیکنم

شما رو نگفتم منظورم چشمه بود