2777
2789
عنوان

نامزدم جلو خانوادش بهم گفت کوتوله

| مشاهده متن کامل بحث + 112357 بازدید | 822 پست
یعنی حضرت علی میاد همچین حدیثی بگه !!😐😐

فک‌کنم پیامبر گفته بود اینو گفته بود

یادم نیست کی بود

کل طویل احمق الّا عمر و کل شِبَر فتنه الّا علی

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
چیکار کنم کسی نیست ببرم خونشون روستا خونه ما شهر خودش رفت تو اتاقش گرفت خوابید کسی نیست ببرم خونمون

یا اکثر امام زاده ها خونشون روستاس حالا انقد افاده اش بالاست دختر تو چقد منی ببین بی تعارف میگم تهش طلاقه از من گفتن بود برو بیدارش کن بگو پاشو منو ببر اصلا رد پا نذار فقط نمون ولی رفتی دیگه پست سرتو نگاه نکن 

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نقطه ضعف دادی دستشیه جوری رفتار کن که خوشحالی قدت کوتاههبگو‌ کوچولوام بغلی امدختر باید ریزه باشههمه ...

چرا اسم بزرگان دین را خراب میکنید ؟؟؟اون دنیا باید جوابگو حرفامون و کارامون باشیم 💔

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
چ میدونم انقد دلم شکسته هیچوقت انقد حس حقارت نکردم 😔

اولا از چیزی که دست هرد آدم نیست هیچ وقت هیچ وقت خجالت نکشین ، ثانیا تو خلوت خودتون بهش یادآوری کن که ما اگه یه همدیگه احترام بزاریم بقیه هم بهمون احترام میزارن

باباش چه نقشی داشت اونجا ؟نزد تو دهن پسر الدنگش

اصلا هیچی نگفت باباش ....ن طرفداری منو کرد ن اون 

انگار خواست برسونه بحثتون به من ربطی نداره و اینا 

ولی مامانش اومد گفت شوخی کرده باهات چیزی نگفت فلان 

_تو یه استکان چای بهم بده خودم بلدم چطور باهاش خوشحال زندگی کنم ....                                                         +با یه استکان چای فقط؟!                                                     _نه گفتم "تو" یه استکان چای بهم بدی....                                  کاربر سال ۹۸ هستم💛.....       

اره ما چن تا عروسیم به جور میریم که به شام و ناهار نخوریم چون گشنه می‌مونیم البته کسی که با داستان م ...

دقیقا

مال من یه بار شام تخم مرغ اورد کم بود

۳ بار به من گفت تو نخور کمه برا تو پنیر میارم

۳ تا لقمه به زور دادم پایین بلند شدم

انگار آدم زهر میخوره

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
چرا اسم بزرگان دین را خراب میکنید ؟؟؟اون دنیا باید جوابگو حرفامون و کارامون باشیم 💔

بخدا فک کنم پیامبر یا یکی دیگه گفته بود

سرچ کن

کل طویل احمق الّا عمر و کل شِبَر فتنه الّا علی

۲۳ سالشهاولین بار بود این روشو نشون داد و جلو خانوادش تحقیرم کرد نمیتونم ببخشمش

مگه جدا نشده بودین شما از هم؟

تو تاپیک قبلیت گفتی جدا میشی و خانواده ها هم موافق هستن؟

چ میدونم انقد دلم شکسته هیچوقت انقد حس حقارت نکردم 😔

ببین واکنش هیجانی نشون نده دیگه اما سرسنگینی شو برو خونه خودتون تا نیومده عذر خواهی و به خودش نیومده و نفهمیده دیگه پاتو خونشون نذار.

اگه گفت بیا خونمون بگو میخوای جلوی جمع ازم معذرت خواهی کنی؟ 😃 

یه کاری کن به غلط کردن بیوفته 

منم تازع نامزد کرده بودم شوهرم خیلی بیشعور بود ینی درست تربیت نشدع بود از سمت مامانش

برگشت بمن کفت اگ همینجوری پیش بره چند وقت دیگه نارگیل میدی از این قضیه سه ساله گذشته ولی هنوزم یادش میوفتم کلی ناراحت میشم

جالب اینجاس کل خانوادش دنبال دختر قد بلند بودن💔🚶🏼‍♀️

قدم ۱۵۸ اینجوری خودش ۱۷۵

قدت که خوبه تو ایران جزو کوتاه ها نیستی شما 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

بهتره برای ادامه رابطه ی فکر حسابی کنی

چون این رفتارش عوض نمیشه و تازه بعد از عقد بیشتر هم‌مسخره میکنه تو رو چون اخلاقشه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙