2777
2789

چون آدم ترسویی هستم وگرنه آدمی ک هیچ دلیلی برای زندگی نداره چرا باید زنده بمونه؟؟ 

دلم میخواد بمیرم بعد برم تو یه زندگی یا دنیای دیگ بیدار شم 

اصلا یادم نیاد این زندگی گوه رو

صبح تا شب غم و غصه اصلا امید به زندگی ۱ درصد  

همش به دنیای بعد مرگ فکر میکنم که چجوریه 

صبح تا شب غذاب وجدان کاش بمیرم هم‌من هم بقیه راحت شن  رفتم چند روز پیش برای تولد مامانم کیک سفارش دادم

امروز با بابام هماهنگ کردم کیک رو بیاره ...آقا همشون اول خوب بودن تا به عکس از کیک و اینا شد دیدم نه مامانم حوصله داره بدتر از اون بابامم بدتر تازه باهاش هماهنگ کرده بودم  اخه بگو خر وقتی این همه وقت و حوصله گذاشتی برای سوپرایز ولی طرف حوصله عکس گرفتن با کیکش رو نداره ول کن. بابام یه لحظه رفت بیرون زیر لب یه غر زدم پشتش مامانم شنید ناراحت شد گفتم بیخیال مامان قصدی نداشتم از ناراحتی بود بابا خیلی بی حوصله بود گفت تو غلط کردی این حرف رو زدی پشت بابات کلی حرف زد و قهر کرد اونم چه جور قهری

نزاشت بعدا منو دعوا کنه دقیقا باید اون لحظه این کارو میکرد

من این همه وقت و حوصله گذاشتم دوست نداشتن عکس بگیرن بعد مامانم به خاطر به غری ک پشت بابام زد قصدی هم نداشتم این کارو باهام کرد نگید مهم‌ نیست این کوچیک ترین اتفاق زندگیمه ک انقد فاجعست

هیچ وقت کارام به چشم هیچ کس نمیاد :))) قلب من امروز برای بار هزارم شکست خیلی شکست دیگ هیچ کاری برای هیچ کس نمی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا مرگ می‌خوان اما فکر کردی هنوز زوده هنوز چیزایی رو امتحان نکردی؟

میدونی گلم ذوق تو من کور شد مرد 

و هر روز بیشتر میمیره 

افسردگی تو وجودم ریشه کرده و بیشترم میشه ریشش

برام چیزی مهم نیست هم تو زندگیم داغونم هم دنیا تو چند سال اخیر با وجود این جنگ ها دیگ برام جذاب نیست 

میدونی گلم ذوق تو من کور شد مرد و هر روز بیشتر میمیره افسردگی تو وجودم ریشه کرده و بیشترم میشه ریششب ...

آه روزگاره دیگه

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

چقدر سخت ...هرادمی دلش میخواد بهش توجه بشه اونم تو خانواده ... اما بعضی از آدم ها ...

کاش اینجور آدم ها بچه نیارن که اینجوری داغون بشه و آرزوی مرگ داشته باشه ...

ولی من میگم کاش به جای مرگ از خدا بخواه که راهی نشونت بده تا از این وضعیت خلاص بشیم ... یا خانواده ات تغییر کنند... بخدا که میشه فقط باید از ته دل از خدا بخوای و بهش ایمان داشته باشی

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی