2777
2789
عنوان

اگه سن فرهنگیان بشه 30

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 22 پست
شما ناراحت نشو قسمت هر کی باشه میشه

چرا از قانون چرت نباید ناراحت شد؟!

اتفاقا من معلم هم ناراحتم 

قسمت چیه دیگه

با این افکار معلم نشید...

قسمتی وجود نداره... فقط به تلاش و پشتکار و صد البته شرایط بشتگی داره

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا از قانون چرت نباید ناراحت شد؟!اتفاقا من معلم هم ناراحتم قسمت چیه دیگهبا این افکار معلم نشید...قس ...

فعلا توی سایت افراد بالای ۲۴ سال یه اعتراضی به این قانون کنیم خودشونو از فشار اتیش میزنن 

امیدوارم وقتی خودشون بچه دار شدن و به عمق فاجعه پی بردن که معلم بچشون سنش خیلی بالاتر از حدیه که نسل جدید رو درک کنه یا زمان کنکور دیدن که به جای بچه ۱۸ سالشون فقط ۳۰ ساله ها میرن دانشگاه دیگه اعتراضی نکنن

❤️‍🩹

چرا از قانون چرت نباید ناراحت شد؟!اتفاقا من معلم هم ناراحتم قسمت چیه دیگهبا این افکار معلم نشید...قس ...

چه طور تا بحث ازدواج میشه زود میگید قسمته 

شغل و روزی انسان هم قسمته دیگه

.

فعلا توی سایت افراد بالای ۲۴ سال یه اعتراضی به این قانون کنیم خودشونو از فشار اتیش میزنن امیدوارم وق ...

دقیقا🙏🏻👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

کاش اجازه می‌دادن بچه های دهه هشتادی رشد کنن‌. اموزش و پرورش باید نیروی جوان دهه هشتادی استخدام کنه 

کسی که بالا ۲۵ هست باید قبلا به فکر قبولی بود.. هر کسی هم خوشحاله از این قانون، قطعا فقط به خاطر خودشه

وگرنه من معلم هم‌ می‌دونم ذره ای عدالت وجود نداره

دانش اموز من دو سال درس خونده به عشق فرهنگیان

چرا یه خانم خیلی الکی بیاد و استخدام بشه

وضعیت الان اینه که بچه های دهه هشتادی عشق فرهنگیان تو صف بودن ولی یهو یه عده اومدن ردیف اول

و چیزی هم نمیشه بهشون گفت‌‌.. چرا؟ چون قانونه

سطح سوالات کنکور به شدت سخت تر شده‌. 

هر کسی در دهه ۶۰ یا ۷۰ به جایی نرسید مقصر خودش بود و قرار نیست الان حق بچه های دهه هشتادی خورده شود.

یک مقدار ظرفیت دادن برای بچه های کنکوری.. پس قرار نیست دهه های قبل ازش استفاده کنن.

اگر کسی علاقه به فرهنگیان داره باید بره اموزش ابتدایی آزاد. نه اینکه از سهمیه کنکوری ها استفاده کنه.

خیلی از کنکوری ها هدفشون فرهنگیانه و با این قانون مسخره، عملا قبول شدنشون زیر ۱۰ درصده...

آزمون استخدامی یک طرف کنکور تا رده ۳۰ سال هم یک‌طرف..

باید خودخواهی را بذاریم کنار و به بقیه هم فرصت پیشرفت بدیم.

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

چه طور تا بحث ازدواج میشه زود میگید قسمته شغل و روزی انسان هم قسمته دیگه

سطح سوادتون چقدر پایینه

ازدواج رو با درس و تربیت مقایسه می‌کنی؟

ازدواج شاید چهره خیلی خاصی نداشته باشی شاید موقعیت خوبی نداشته باشی اما کسی عاشقت بشه که اصلا شاهزاده‌ست.. پس میشه گفت قسمت و شانسه

اما کسی رو دیدید بدون درس خوندن پزشکی قبول بشه؟

اگه اره تا بگیم قسمته...

دقیقا🙏🏻👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼کاش اجازه می‌دادن بچه های دهه هشتادی رشد کنن‌. اموزش و پرورش باید نیروی جوا ...

منم موافقم باشما 

کسی که تا ۳۰ سالگی بلاتکلیف مونده حتما سهل انگاری درخودش بوده 

اصلا درست نیست که ۱۸ ساله فدای ۳۰ ساله بشه چون اون بچه تازه داره اولین تلاششو میکنه 

جالبه که همه جای دنیام اولویت استخدام رو در سن کمتر میذارن . اینجا برا اینکه الکی نره بیکاریو پایین بیارن فقط میخوان الکی استخدام کنن بره

❤️‍🩹