2777
2789
آخه مثلا برای ازدواج میگن خانواده خیلی مهمه

بله درسته 

چون یسری ویژگی ها ذاتی و از طریق ژنتیک منتقل میشه مخصوصا احساسات از مادر به بچه در دوران جنینی راحت منتقل میشه ولی خب این بچه ها بین خانواده شون بزرگ نشدن تو یه محیط دیگه بزرگ شدن براهمین بنظرم هم اصل و نسب شون مهمه هم اون پرورشگاهی که بزرگ شدن اینکه اونجا چجور جایی بوده چجوری باهاشون برخورد کردن و چیا بهش گذشته معمولا اینجور بچه ها تروماهای زیادی رو با خودشون دارن و خیلی مناسب ازدواج نیستن چون نمیتونن تکیه گاه باشن البته بعضیا ممکنه تونسته باشن اینچیزا رو حل کنن و کنار بیان ولی خب خیلیا نمیتونن.... 

به نظرت این عقده ای بودن بیشتر از همه خودش رو اذیت میکنه؟

خودش اصلا متوجه نیست که غیر عادیه. ولی خب همش آسیب میزنه به خودش صرفا برا توجه. 

خودش تعریف میکنه میگه بچه بودم میرفتم تو پله های پرورشگاه خودمو پرت میکردم پایین بهم توجه کنن😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تئوری و از دور گفتن که نه من اینکار رو نمیکنم و این حرف رو نمیزنم ، راحته ، اما وقتی تو موقعیت و شرایط و برخورد با واقعیت باشه، واقعا سخته، تا حالا به این موضوع فکر نکردم، اما در برخورد مستقیم بااین موضوع مطمئنا من هم گارد میگیرم

آره میگنخودمونو گول نزنیمبه کسایی که خانواده خوبم ندارن میگن و تو جمع بهش اهمیت نمیدن تو مهمونی و م ...

برعکس من خانواده خوبی دارم ولی تو جمع بهم بی توجهی میکنن

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
مثلا کافیه یه روز بد داشته باشه یا یکی بهش بگه بالای چشمت ابروعه. میزنه گوشیشو میشکنه😑 در حد امکانم ...

خوب نمیدونم عزیزم پس سعی کن زیاد ارتباط نگیری این وحشی هستش تو رو هم اعصابت رو میریزه ارتباط ات رو کم کن اون باید مستقیم بره تيمارستان 

برعکس من خانواده خوبی دارم ولی تو جمع بهم بی توجهی میکنن

بعضی  وقتا از حسادتم هست

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بعضی وقتا از حسادتم هست

آره 

چون بهم حسادت میکنن مدام دنبال تحقیر و کوچیک کردنم هستن 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بله برای ازدواج خیلی چیزها مهمه

اینکه طرف چون خانواده داره یا خانواده خیلی خوبی داره پس خودشم خیلی خوبه که ملاک نیست

یا چون خانواده اش مشخص نیست یا خانواده اش بده، پس بده 

البته واقعا سخته کسی که خانواده اش مشکل دارند مثلا دزد و... بیطرفانه بررسی کرد

ببین به هر حال وقتی خانواده ات نرمال نباشه حالا چه نامشخص چه طلاق و... یک مقدار باید بیشتر توجه کرد چون احتمال زیاد یه سری مشکلات روانی پیش میاد اما در هر حالت

باید خود شخص بررسی بشه

من یه دوستی دارم که پرورشگاه بزرگ شده. اتفاقا ماهانه ۱۲۰ میلیون درامد داره ولی نگم برات از اخلاقش. و ...

میگم دوستت خیلی باهوشه 

ما رو به هم معرفی کن لطفاً یه چیزی یاد بگیریم

مثلا کافیه یه روز بد داشته باشه یا یکی بهش بگه بالای چشمت ابروعه. میزنه گوشیشو میشکنه😑 در حد امکانم ...

شما فکر کن مثلا  دور از جون به مادر روانی داشتی، یا بچه طلاق بودی 

بنظرت رفتارت همینی بود که الان هست؟

حتی اینکه جلب توجه هم باشه مهم نیست، اینا برای تخلیه است... سعی کن بیخیال باشی اما ترحم رو درک میکنه

ترحم نکن دوستش داشته باش مثل بقیه 

شما فکر کن مثلا دور از جون به مادر روانی داشتی، یا بچه طلاق بودی بنظرت رفتارت همینی بود که الان هست ...

اره خب حق میدم بهش. میگم که اون دوستم تقصیری نداره ولی همخونه شدن با همچین آدمی سخته.

مادر خودمم کم داره از لحاظ عقلی یکم. رفتاراش نرمال نیستن. ولی خب من خیلی سعی کردم خودمو جمع و جور کنم. ولی بازم کم و بیش یه جاهایی بوده