2777
2789
من یه دوستی دارم که پرورشگاه بزرگ شده. اتفاقا ماهانه ۱۲۰ میلیون درامد داره ولی نگم برات از اخلاقش. و ...

برا جلب توجه خودشو به مریضی میزنه تهدید به خودکشی میکنه در حالی که مطمئنم برا جلب توجه میگه واقعی نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس اصل نسب رو اونا دارن

😐🤦‍♀️

خنده ات نگرفت از حرفی که زدی؟!

برای دفاع ازشون ی چیزی بگو که منطقی باشه 

معنای حرفت این میشه که هرکی پرورشگاهی نیس 

بی اصل و نسبه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
عزیزم هیچکی نمیدونه برای اون چه روزهایی گذشته واقعا سخته دوستش داشته باش

مثلا کافیه یه روز بد داشته باشه یا یکی بهش بگه بالای چشمت ابروعه. میزنه گوشیشو میشکنه😑 در حد امکانم براش خواهری میکنم ولی خب سازش با چنین آدمایی سخته

برعکس اصل نسب رو اونا دارن

جسارتن از چه نظر ؟

تفاوت قائل شدید بین این دو قشر(اونایی که توی پرورشگاه بزرگ شدن و باقی افراد)

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
آخه مثلا میگن تو ازدواج خانواده خیلی مهمه

ببین هرررر آدمی که متولد میشه هررر آدمی 

بلاخره یه نسبی داره یه جدی داره خب 

فقط تو بچه های پرورشگاهی معلوم نیست ینی 

اصل و نسب شون مجهوله معلوم نیست پدرمادر شون 

پدربزرگ مادربزرگ شون کیا هستن چجور آدمایی ن 

براهمین بعضیا به اصطلاح میگن بی اصل و نسب 

اینکه نسب و اصل شون مجهوله خب درسته 

درسته که حسودی می‌کنه ولی طبیعیه اون خانواده نداشته اگه میتونین تراپی ببرینش از سر ترحم باهاش دوست ن ...

فکر نکنم اسم تراپی بیاریم خوشش بیاد برعکس میگه مگه من دیوونه هستم که منو ببرید روانشناس

ولی خب گاهی بهش سر میزنم چون سر نزنم خیلی بی کس و کار میمونه

به نظرت این عقده ای بودن بیشتر از همه خودش رو اذیت میکنه؟

هم خودش اذیت میشه و هم اطرافیانش 

باید چیزی مثل تلنگر ایجاد شه که اروم بشه ولی سخته و تدریجیه 

اگه تراپی بره یا مثلاً مامانشون هم باهاش آشنا کنن خیلی خوبه مثلا بگن که مامان تو هم هست 

اینجوری به تدریج کمتر میشه اگه مثل خانواده باشند ولی با ترحم بدتر میشه 

آره میگن

خودمونو  گول نزنیم

به کسایی که خانواده خوبم ندارن میگن و تو جمع بهش اهمیت نمیدن تو مهمونی و مجالس

من خانواده خوب ندارم تو مجالس خانواده شوهرم یا فامیلا جایی برم اصلا بهم اهمیت نگیدن ولی جاریم چون با اصل و نصبن جولوشون بلند میشن بدرقه اشدن میرن بچه هاشونو محل میزارن

اینجا فرهنگ همینه

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

فکر نکنم اسم تراپی بیاریم خوشش بیاد برعکس میگه مگه من دیوونه هستم که منو ببرید روانشناسولی خب گاهی ب ...

خب پس خودت از یک روانشناس کمک بگیر 

بهش ترحم نکن واقع بینانه باهاش دوست باش نه به خاطر ترحم و اینا