2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون خونه رو مثل یک بچه ریخت و پاش می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 56 پست
شوهر خواهرم ظرفارو میشوره لباس تا می‌کنه این ب قدری تمیزه هر وقت میرم خونه خواهرم برق میزنع بوی تمیز ...

قشنگ متوجه میشم چی میگی با بچه ۱۰ ماهه صبح تا شب بدو بدو میکنم که فقط جمع و جور کنم. اصلا اعتقادی به لباس تا شده نداره. فرق بین خونه تمیز و کثیف نمیدونه از این ناراحتم. 

میدونی احساس میکنم این رفتارا ریشه توی بچگی داره مثلا مادرشوهرم ماهی یه بار اگه خونشو تمیز کنه اصلا براش مهم نیست 

جای قول و قرار هایمان امن است، درست زیر پاهای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ننش کجاس مگه باهم زندگی میکنین

نه منظورم اینه میریم سربزنبم به ننش بدترمیکنه 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
خودمم شیرازیم، از عامو ولم کن گفتنت فهمیدم😂😂 ولی خدایی ما زنا هیچ وقت به پای مردا نمیرسیم، خیییییی ...

کجای شیرازی

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
تقریبا مرکز شهر

خوشبختم همشهری 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
ایسالله سلامت باشین❤️

ممنون از لطفت

منم مشکل دارم ینی بزرگترین مشکلم با همسرم همین بی نظمی وخونه کثیف کردنشه 

اینقدر گفتم و حساس شدم و اذیتش کردم و غر زدم که یکم خوب شده 

از راه میاد لباساش رو رو مبل میندازه .عادت نکرده ببره اتاق آویزون کنه 

از حموم میاد حوله رو مبل می‌ذاره 

تخمه میخوره بااینکه زیر انداز میارم زیرش می‌ندازم عین بچه ها ولی بازم نمی‌دونم چطور رو فرش هم پر میشه 

آخر شب گشنه میشه می‌ره نون پنیر مثلا بخوره صبح که پامیشم کف آشپزخونه و  رو کابینت پر شده از نون ریره

منم مشکل دارم ینی بزرگترین مشکلم با همسرم همین بی نظمی وخونه کثیف کردنشه اینقدر گفتم و حساس شدم و اذ ...

من انقد غر زدم که بد تر شده 

میگه وسواسی 

هرچی بیشتر گیر میدم بدتر می‌کنه