2777
2789
عنوان

دانشگاه شهید بهشتی 😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 88 پست
ولی خوب راهنمای درستی ندارم چطور بخونم ریاضیمم خوب نیست موندم بخدا چطور از الان کنکوری بخونم

کلیپای موسسه ها توی تلگرام هست میتونی ببینی 

معین کرمی عالیه واسه ریاضی ولی فکنم دهم انسانی نداشته باشه

تست هم که باید بزنی از الان بعد درس دادن معلم و مرورشون کنی

به حرفای اینستا گوش نکنید که میگن این و اون همش دنبال ویو هستن سهمیه اونقدر هم کمک نمیکنه مخصوصا ۵ د ...

بخشیدا ولی با چشم‌خودمون دیدیم 

شما هم‌کافیه کنکور شرکت کنی اونجاست‌که قدر سهمیه ات میدونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخشیدا ولی با چشم‌خودمون دیدیم شما هم‌کافیه کنکور شرکت کنی اونجاست‌که قدر سهمیه ات میدونی

اگه باشه که خوبه والا 😂💔

ثوابی هم میکنن 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

ولی خوب راهنمای درستی ندارم چطور بخونم ریاضیمم خوب نیست موندم بخدا چطور از الان کنکوری بخونم

عزیزم من مشاور کنکور بودم و حودم رتبه سه رقمی.فقط تا میتونی از الات تست بزن.اصلا درسهارو با تست یاد بگیر.تستهای خیلی سخت.مقل خیلی سلز گاج.با هر تیت ی نکته یاد میگیری.از الان تکنیکو مهارت تست زنی دستت میاد.منم از مدرسه خیلیییی معمولی رتبم سه رقمی شد

پدرم وکیله ، دانشگاه تهران تحصیل کرده و تدریس میکنه ، حقوق اصلا رشته ی اسونی نیست علی الخصوص در چنین دانشگاهایی که رقابت بسیار سنگینه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
عزیزم من مشاور کنکور بودم و حودم رتبه سه رقمی.فقط تا میتونی از الات تست بزن.اصلا درسهارو با تست یاد ...

چه کتاب تستی رو بهم معرفی میکنی خیلی بدردم بخوره؟ 

به حرفای اینستا گوش نکنید که میگن این و اون همش دنبال ویو هستن سهمیه اونقدر هم کمک نمیکنه مخصوصا ۵ د ...

۲۵ درصد خیلیه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

میدونی من توی مدرسه چنان خوبی نیستمیعنی باید بیشتر خودم تلاش کنم تدریسای جدا ببینم میدونی فکر کن خود ...

وای حق چقدر این سمیه من نمونه هستم هرساله مثل چی میزنن تو سرمون که مدرسه ما رتبه اول رو تو نهاییا آورده😑بعد معلمان چرتی داره اعتراض کنید میگن اینجا بهترین هارو داریم بهونه نگیرید

آخه لامصب توکه سر جلسه نهایی نبودی که میگی مدرسم مدرسم حالا جالبه سالی  سه میلیارد و ششصد پول شهریه میگیرن سقف مدرسه داره میتنبه 🤧خدا منو ازین جهنم دره بردار 

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

موفق باشی بله سهمیه ظلمه ولی خب ظلم سیستم مزخرفه کشوره نه کسی که ناخواسته این شانس بهش داده شده خوش ...

یطوری بگیم ظلم هست ولی خوب 

بهرحال شما هم گناهی ندارین پدرتون رزمنده نبود یا شهید 

ولی از این دیدم نگاه کنید بهرحال اون شهید جونشو گذاشته 

یا اون رزمنده پدر من ۲۴ ماه تو جنگ بوده ممکن بوده جونشو از دست بده و انگار دارن این فداکاری رو برای بچه هاشون جبران میکنن

پدرم وکیله ، دانشگاه تهران تحصیل کرده و تدریس میکنه ، حقوق اصلا رشته ی اسونی نیست علی الخصوص در چنین ...

از رشته آسونم کار در نمیاد

من عاشق سختیم

وای حق چقدر این سمیه من نمونه هستم هرساله مثل چی میزنن تو سرمون که مدرسه ما رتبه اول رو تو نهاییا آو ...

باباااا چخبره ۳ میلیارد 

پول علف خرسه براشون 😂

پدرم وکیله ، دانشگاه تهران تحصیل کرده و تدریس میکنه ، حقوق اصلا رشته ی اسونی نیست علی الخصوص در چنین ...

اگه اشکال نداره میتونم بپرسم درآمد پدرتون در چه سطحه 

حدودی چقدره؟ 

آخه منم هدفم وکالته

باباااا چخبره ۳ میلیارد پول علف خرسه براشون 😂

ارهههههههه تازه بماند که از هر بچه که بخواد بره پایگاه مطالعاتی برای یه ماه به تومن میگیرن و بچه های خوابگاه هم که هم پول خوابگاه میدن هم غذا

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢