sara_aha مدیر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 34 عنوان خرجی زن عقد کرده | مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 51 پست سلام خوبین خرجی زن عقد کرده با کیه؟؟؟پدرش یا شوهرش من ۶ ماهه عقد کردم اما شوهرم تا حالا هیچی بهم پول نداده میگه تو خونه من نیستی خونه باباتی از خانواده ات بگیر خرجی تو 1404/08/15 | 10:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 13931 کلا خرج کن نیست دفعه اولم اومدن خواستگاریم دست خالی اومد یه بارم رفتیم خونه دوستش دست خالی رفت دفعه ... 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺اون باهات رابطه هم داشته باشه بازم همینه من باشم هنوز توعقدم تکلیفمو باهاش روشن می کنم اون گفت آبشوبخور توهم آبشوخوردی؟ علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
sadaf1364 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 2855 آخه از اونطرف ازم رابطه کامل میخواد تو عقد غلط کرده خرجی نمیده رابطه ام میخواد 💞خدایاشکرت💞
sara_aha مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 34 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺اون باهات رابطه هم داشته باشه بازم همینه من باشم هنوز توعقدم تکلیفمو باهاش روشن می کنم ... گفتم من دلم پاچه هم میخواد یه دونه پاچه برام بگیر بعدش گرفت گفت برا خودت گفتم گفتم کمکت کنم رژیمت رعایت بشه
sadaf1364 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 2855 کلا خرج کن نیست دفعه اولم اومدن خواستگاریم دست خالی اومد یه بارم رفتیم خونه دوستش دست خالی رفت دفعه ... چرا همون شب خاستگاری ننداختیشبیرون از خونه این عوضی که از هموناولشم خسیس بوده .آب کله پاچه رومیریختی تو صورتش و بلندمیشدیمیومدی 💞خدایاشکرت💞
sara_aha مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 34 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺اون باهات رابطه هم داشته باشه بازم همینه من باشم هنوز توعقدم تکلیفمو باهاش روشن می کنم ... کاش فقط اینا بود😔میگه تو خیلی تنبلی چرا دستشویی خونه مامانم رو اومدی هفته ای یه بار استفاده کردی نشستی یا خونه شونو جارو نزدی هفته ای یکی دو بار اینجا بودی من زن زرنگ میخوام ن تنبل
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 13931 کلا خرج کن نیست دفعه اولم اومدن خواستگاریم دست خالی اومد یه بارم رفتیم خونه دوستش دست خالی رفت دفعه ... حالا وضعیت مالیش چطوره برای مادرپدروخواهربرادرهاش چی اونجاهم هزینه نمیکنه؟ علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 13931 کاش فقط اینا بود😔میگه تو خیلی تنبلی چرا دستشویی خونه مامانم رو اومدی هفته ای یه بار استفاده کردی نش ... اصلا به حرفش گوش نکن اینجور مواقع توهم با خنده بگو خوب عزیزم منم شوهر خسیس نمیخوام با شوخی بگو ناراحتی ازاین به بعد شما بیاخونه ی مامان من نمیخوادهم اومدی مهمونی بری سرویس بشوری خدای ناکرده مهمونی علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
sara_aha مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 34 حالا وضعیت مالیش چطوره برای مادرپدروخواهربرادرهاش چی اونجاهم هزینه نمیکنه؟ بد نیست برچی ۲۵ داره حداقل معلمه مغازه ا شریکه با یکی یه ماشین ۲۰۷ داره صفره زده به نام مامانش از اول که زنش بعدا نتونه جای مهریه توقیف کنه حس میکنم خیلی مرد سالار چون گفت زندگی که زن سالار باشه محکوم به شکسته بچه هاش بزهکار میشن
sara_aha مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 34 چرا همون شب خاستگاری ننداختیشبیرون از خونه این عوضی که از هموناولشم خسیس بوده .آب کله پاچه رومیریختی ... چون هم روانشناس بود و هم معلم رسمی اصلا فک نمیکردم اینطوری باشه
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 13931 گفتم من دلم پاچه هم میخواد یه دونه پاچه برام بگیر بعدش گرفت گفت برا خودت گفتم گفتم کمکت کنم رژیمت رع ... غلط کرد که هدفش کمک بوده استجور مردها راباید اصلا مراعاتشونو نکنی اونقدر مدام بگی پول لزن فلان بخر فلان کن تا درست شون کنی ده باربگه نه دفعه ی یازدهم میگه اره زندگی با مردخسیس خیلی سخته علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
sadaf1364 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 2855 چون هم روانشناس بود و هم معلم رسمی اصلا فک نمیکردم اینطوری باشه خب دستش به دهنشم میرسه عنتر 💞خدایاشکرت💞
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 13931 چون هم روانشناس بود و هم معلم رسمی اصلا فک نمیکردم اینطوری باشه باشغلش ازدواج مردی که اونم ازدرآمدش بهت هیچی نمی رسه مدرک روان شناسی داشته وگرنه مشاور نبوده🙃 علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 13931 بد نیست برچی ۲۵ داره حداقل معلمه مغازه ا شریکه با یکی یه ماشین ۲۰۷ داره صفره زده به نام مامانش از او ... توصحبتهات یکباربگو دوستم همسرش خونه شون به اسم پدرش بوده فوت کرده حالا مالش بین خواهر برادرها ومادرش تقسیم میشه به بچه هاش چیزی نرسیده.....طفلیاتا بفهمه این کارش چه عواقبی دارهمردسالارنیست گداست مرسالاری باخساست فرق داره علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
sara_aha مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 34 توصحبتهات یکباربگو دوستم همسرش خونه شون به اسم پدرش بوده فوت کرده حالا مالش بین خواهر برادرها ومادرش ... میگه به دادشم برسه ولی به دختر غریبه نرسه
sara_aha مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 34 [QUOTE=400544001]باشغلش ازدواج مردی که اونم ازدرآمدش بهت هیچی نمی رسه مدرک روان شناسی اره ارشد روانشناسی تربیتی منم همش میخواست تربیت کنه