2777
2789
عنوان

پیرپسر عجب فیلم مضخرفی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا اینجورن تو بعضی شهر ها یا مناطق هر ده نفر اینجورن حتی بدتر امار رسمی که واقعی هم نمیگن کمتر می ...

ولی لزومی نداشت اینهمه کثافت و انقدر بی پرده به تصویر بکشن. باز اگه پشتش یه پیامی بود، میگفتیم اوکی ارزششو داشت. تهش به یه چیزی رسیدیم...ولی این فیلم واقعا هیچی نداشت. میگن برگرفته از برادران کارامازوف داستایوسکیه، ولی بنظرم فقط خواستن خودشونو بچسبونن به یه اثر ادبی مشهور که بگن هرکی این فیلم و نپسندید اصلا از ادبیات و هنر سردرنمیاره

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

باورکنین اصلاارزش نداره وقت بذاری ببینی دوتاپسرنره غول و بی عرضه که بابای لجنشونو ول نمیکردن برن مست ...

انقدر از دست اون پسرا حرص خوردم😣

احمقا درو بستن رو باباهه، خودشونم موندن تو خونه. خب خودتون از خونه میرفتید بیرون زنگ میزدید پلیس‌. خیلی ببو گلابی بودن دیگه

شما داری به کل جامعه ایران توهین میکنی من فقط مثل خودت صحبت کردمببین چقدر زشت هست

نه به کل جامعه نه ولی اینهمه بی اخلاقی رو نمیبینی تو حامعه؟بعضبا واقعا بی اطلاع هستن خودشون خوبن با وند نفر محدود هم در ارتباطن دیگه از حامعه خبر ندارن بعضیا هم میدونن ولی میخوان بی کفایتی یه عده رو ماله کشی کنن احتمالا شما از نوع اول باشی

🌻سحرم دولت بیدار به بالین آمد

ولی لزومی نداشت اینهمه کثافت و انقدر بی پرده به تصویر بکشن. باز اگه پشتش یه پیامی بود، میگفتیم اوکی ...

به نظرم حتی باید بیشتر و با اغراق نشون میداد که بعضیا به خودشون بیان به فکر فرو برن 

🌻سحرم دولت بیدار به بالین آمد

به نظرم حتی باید بیشتر و با اغراق نشون میداد که بعضیا به خودشون بیان به فکر فرو برن

به چه فکری فرو برن دقیقا؟؟؟؟؟ اصلا این فیلم کسی و به فکر وا نمیداره. فقط ادم حالش از اینهمه نکبت به هم میخوره. همین