توی کشورهای دیگه فیلم بازی میکنن پرازامید خوشبختی خانمه بالباسای رنگی رنگی خانواده شاد حس خوب اینجام فیلم بازی کردن پرازاسترس وخشن وکثیف وایب فیلم کلاآلوده و واقعا واژه پدرومادربرای هرکسی نیست مرتیکه بیشعور بچه هاهم بی عرضه بودن ازخیرخونه مفنگی میگذشتند ومیرفتن برای خودشون کارپیدامیکردن دونفربودن که بلایی سرشون نمیومد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلیا اینجورن تو بعضی شهر ها یا مناطق هر ده نفر اینجورن حتی بدتر امار رسمی که واقعی هم نمیگن کمتر می ...
ولی لزومی نداشت اینهمه کثافت و انقدر بی پرده به تصویر بکشن. باز اگه پشتش یه پیامی بود، میگفتیم اوکی ارزششو داشت. تهش به یه چیزی رسیدیم...ولی این فیلم واقعا هیچی نداشت. میگن برگرفته از برادران کارامازوف داستایوسکیه، ولی بنظرم فقط خواستن خودشونو بچسبونن به یه اثر ادبی مشهور که بگن هرکی این فیلم و نپسندید اصلا از ادبیات و هنر سردرنمیاره
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
شما داری به کل جامعه ایران توهین میکنی من فقط مثل خودت صحبت کردمببین چقدر زشت هست
نه به کل جامعه نه ولی اینهمه بی اخلاقی رو نمیبینی تو حامعه؟بعضبا واقعا بی اطلاع هستن خودشون خوبن با وند نفر محدود هم در ارتباطن دیگه از حامعه خبر ندارن بعضیا هم میدونن ولی میخوان بی کفایتی یه عده رو ماله کشی کنن احتمالا شما از نوع اول باشی