2777
2789
عنوان

خانما زونا چه شکلیه

79 بازدید | 24 پست

من الان چند دوتا خیلی پراکند روی ابروم و شونم و قفسه سینم زده 

شاید هفت یا هشت تا باشن 

مثل اینکه روغن پاشیده باشه بعد آبله بزنه 

اینجوری شده 

احتمالش هست زونا باشه ؟

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من تو سیزده سالگی گرفتم. یه قسمت بدن رو درگیر میکنه یا سمت راست یا چپ. هر دو با هم نمیشه. مال من سمت راستم بود.. روی شکم و پشتم. تاول های به هم پیوسته و آبدار. بعد توش یه حالت دونه های قهوه ای هم داشت.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

جوشای بزرگ داره همه جا میزنع باد می‌کنه قرمز هستند مثل خون میخاره و میسوزه

نه مثله آبله سوختگیه 

خارش ندارم

نه

پس ممکنه آیله مرغان باشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ببین من تو سیزده سالگی گرفتم. یه قسمت بدن رو درگیر میکنه یا سمت راست یا چپ. هر دو با هم نمیشه. مال م ...

آهان 

نه ماله من مثلاً دست سمت چپم و پای سمت راستم دونه پراکنده داره