2777
2789
والا الان تو جمعتون جرات ندارم بگم من موافقم خودم یه دو سالی ازدواج سفید بودم

واقعا خانوادت چجوری راضی شدن اخه؟؟ به این فکز نکردی اگه بهم نرسین چقدر عذاب میکشی؟؟ 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خانوادت چجوری راضی شدن اخه؟؟ به این فکز نکردی اگه بهم نرسین چقدر عذاب میکشی؟؟

والا تصمیمی بود که خودم گرفتم نیازی به رضایت خانواده نداشتم فقط اطلاع رسانی کردم 

بله به این هم فکر کردم چون اصولا هر رابطه ای یا بهم میرسن یا نمیرسن مگه حالت دیگه ای هم میتونست داشته باشه 

شکست عشقی هم به نظرم جز مراحل رشده و اصلا ایرادی نداره ادم شکست بخوره 

شکست مقدمه پیروزیه

خب آخه تو ایران اصلا پذیرفته نیستمخصوصا از نظر اطرافیاناحتمالا فامیل و اینا نمی دونستن دیگه

دیگه خدایی به فامیل ربطی نداشت داشت ؟ شما نظر همه اطرافیان تو زندگیتون لحاظ میکنین؟ سخت نیست براتون؟

یعنی شااااااید یروز گردنت گرفتم

حالا فعلا سرویس بده

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

نه ابدا نمی کنمولی این مورد خیلی خاصه دیگه قبول کنید

بهرحال من از اول نظر دیگران برام مهم نبود و هر کاری فکر میکردم درسته انجام دادم اون زمان هم کاملا منطبق بر شرایطم تصمیم گیری کردم و پشیمون نیستم 

یاد یه خاطره افتادم یه بار واسه مادربزرگم ازدواج سفید رو توضیح دادم عصری با نوه های دیگه بردیمش پارک ...

وای خدا😂😂😂😂

دنبال نمونه عینی بوده بنده خدا

مامان بزرگت باید درس شو ادامه میداد

عه خانن هستید🥲ببخشید من گیج شدم😂

از کجا فکر کردی اقام؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

امضا اون جایی که نوشتی کاربرآقاچون همه امضارو باز نکرده بودم

اهااا ..🥴🥴🥴🤣

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو