2777
2789
عنوان

این چه کوفتیه آخه برای ما درست کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 27 پست
ولی بازم بنظرم خوب گفتهسزارین بدون بیمه فکر کنم حدودا هفتاد هشتاد میلیونی هزینه داشته باشهمطمئن نیست ...

بنظرت تو هم دکتر داره زیاد میگه ....بهش رو انداختم که ندارم گفت بخدا من تورو سزارین کنم پنج تا طبیعی باید ببرم اون بیمارستان بخاطر یه دونه سزارین تو

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

وقتی اسی نداره نامه برای کمیته میخواد دکتر انصاف داره ک بخواد پول بگیره یا همون رشوه؟اسی هرکار کنه ن ...

میدونم عزیزم هممون نداریم پول زور به دکتر بدیم

ولی خوب متاسفانه میگیرن

من چند روز پیش با دکترم صحبت کردم گفت چون سزارین برامون امتیاز منفی داره پول میگیریم عوضش

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت تو هم دکتر داره زیاد میگه ....بهش رو انداختم که ندارم گفت بخدا من تورو سزارین کنم پنج تا طبیعی ...

زیاد که اره اصلا نباید پولی از بیمار بگیرن

من نمیدونم حرف به این واضحی که من بدنه خودمه و خودم باید نوع زایمانم رو مشخص کنم چرا اینقدر برای اینا غیر قابل درکه

هزارتا امتیاز منفی میزارن برا پزشکا اونا هم جبرانش از ما پول میگیرن

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=400521998]زیاد که اره اصلا نباید پولی از بیمار بگیرن من نمیدونم حرف به این واضحی که من بدنه خودمه و خودم باید ...[/QUOTE شوهرم میگه من کارگرم چرا این دولت به فکر ماها نیست رسیدگی ندارن دیگه قید بچه رو زده ...دکترا هم فقط بفکر جیب و پولن یه هزارتومان کم نمیکنن 

خب دیگه بیمارستان خصوصی همینهالان تو دولتی ها اول باید بری طبیعی؛تا حد مرگ برسی اگه نشد سز

ای بابا این بچه هم شده دردسربرای ما ...تازه من از سزارین هم میترسم از همه چیش همش دعا میکنم خدا بهم این قدرت رو بده تحمل کنم بخاطر بچم

خب دیگه بیمارستان خصوصی همینهالان تو دولتی ها اول باید بری طبیعی؛تا حد مرگ برسی اگه نشد سز

میگم رسیدگی تو بیمارستان خصوصی چجوریه چه امکاناتی داره 

میگم رسیدگی تو بیمارستان خصوصی چجوریه چه امکاناتی داره

من دولتی زایمان کردم 

اما خواهرشوهرم و دخترخاله هام خصوصی بودن خیلی راضی بودن

البته اگه بخای طبیعی زایمان کنی به نظرم ارزش نداره بری خصوصی

چون اون درد رو باید خودت تحمل کنی چه بیمارستان دولتی باشه چه خصوصی

من دولتی زایمان کردم اما خواهرشوهرم و دخترخاله هام خصوصی بودن خیلی راضی بودنالبته اگه بخای طبیعی زای ...

نه اگه قرار باشه طبیعی بیارم میرم دولتی

کدوم بیمارستان هستی عزیزم؟من به این قیمت ها راضیم. تازه شنیدم خصوصی ها تو رنج 40-50 هستنداز دکترمم ه ...

من. دارم میرم بیمارستان گلپایگانی قم خصوصی هستش اره همین حدوداس ولی من پرسیدم با بیمه سلامت گفت ۲۲بدون بیمه ۴۰هست

کدوم بیمارستان هستی عزیزم؟من به این قیمت ها راضیم. تازه شنیدم خصوصی ها تو رنج 40-50 هستنداز دکترمم ه ...

من دوشنبه رفتم پیش دکترم گفت ۱۵میگیرم