2777
2789
عنوان

این چه کوفتیه آخه برای ما درست کردن

286 بازدید | 26 پست

رفتم دکتر که سزارین بشم ای وی افم بچم سرش هم پایینه بریج نیست بعد دکترم برای نامه نوشته برای کمیته بیمارستان خصوصی که شرایطم و قبول کنه حالا بیمارستان هم گفته بیست و دو تومن میشه برای سزارین دکترهم پونزده تومن ازم خواسته حالا دکتر حلالش ولی این بیمارستان که داره برای من تعیین تکلیف می‌کنه چرا باید اینقدر ازم بگیره اونا حتی میتونن رد کنن دلیل سزارینم رو پس چرا دارن این پولو ازم میگیرن 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

بعد میگن‌بچه بیارین همین اول کاری پولی نمیزارن بمون که ادم دلش خوش باش بتونه بچه رو یه چکاب چیزی ببره همون اول همرو چپاول میکنن دیگ بعدش نداری بخوری یا برای بچه شیرخشکی پوشک بخری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا دکتر داره بیشتر از حقی ک براش تعیین شده میخواد 

اگر انصاف داشت نمیخواست ازت پولو تو ک جایی جز بیمازستان نمیتونی سز بشی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
بعد میگن‌بچه بیارین همین اول کاری پولی نمیزارن بمون که ادم دلش خوش باش بتونه بچه رو یه چکاب چیزی ببر ...

شوهرم میگه بچه نمیخایم دیگه همین برای هفت پشتم بسه

اتفاقا دکتر داره بیشتر از حقی ک براش تعیین شده میخواد اگر انصاف داشت نمیخواست ازت پولو تو ک جایی جز ...

پول میگیرن که دلیل پرشکی بنویسن تا هزینه بیمارستان جز بیمه بشه

وگرنه بیمارستان خصوصی اختیاری میتونی سز کنی با هزینه سرسام اور

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با بیمه سلامت اینقدر گفته

ولی بازم بنظرم خوب گفته

سزارین بدون بیمه فکر کنم حدودا هفتاد هشتاد میلیونی هزینه داشته باشه

مطمئن نیستم ولی

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا دکتر داره بیشتر از حقی ک براش تعیین شده میخواد اگر انصاف داشت نمیخواست ازت پولو تو ک جایی جز ...

نمی‌دونم ولی من منظورم اینه که دکتر بچمو سالم بهم بده و خوب عملم کنه راضیم به این پولی که بهش بدم ولی بیمارستان که داره چوب لایه چرخ من می‌کنه و سزارین یا طبیعی منم مشخص می‌کنه و من باید منتظر تصمیم اونا باشم اگه قبول کنن باید نصف این پولو ازم بگیرن یا کمتر

پول میگیرن که دلیل پرشکی بنویسن تا هزینه بیمارستان جز بیمه بشهوگرنه بیمارستان خصوصی اختیاری میتونی س ...

وقتی اسی نداره نامه برای کمیته میخواد دکتر انصاف داره ک بخواد پول بگیره یا همون رشوه؟

اسی هرکار کنه نمینونه از زیر هرینه بیمارستان شونه خالی کنه پس دکتر نباید بی انصاف باشه اون ۲۲ تومن هزبنه مواد بیهوشی پرستار اتاق عمل و کلی چیز دیگه است

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
پول میگیرن که دلیل پرشکی بنویسن تا هزینه بیمارستان جز بیمه بشهوگرنه بیمارستان خصوصی اختیاری میتونی س ...

خدا کنه نرم اونجا قیمت.رو جور دیگه بگن من دوماه پیش زنگ زدم پرسیدم گفت با بیمه سلامت اینقدر میشه  از دکتر پرسیدم گفت که سالیانه قیمت عوض میشه ماهی نمیشه قیمت عوض بشه