2777
2789
عنوان

تموم شد همه چیز

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 47 پست
امیدوارم نبخشیش تاوانشو بده که با احساساتت بازی کرد نفرینش کن

ببین اونایی که ازدواجمو بهم زدم نفرینشون کردم یکیش پسرش سرطان گرفت و یکیشم پسرش مالی ضرر سنگینی داد همه زندگیش رفت و خیلیم سریع گرفت شاید چون من یتیممم و میگن آه یتیم میگیره

ولی باور کن دلم آروم نگرفت چون نه اونا فهمیدن تاوان چیو دارن پس میدن نه من فرقی بحالم کرد و زندگیم درست شد ولی یاد گرفتم کسیو نفرین نکنم بلکه با خدا معامله کنم

گفتم خدایا حساب کتاب اونا با خودت خودت قضاوت کن مث کسی ک جرمی مرتکب میشع شاکی خصوصی گذشت میکنه ولی جنبه عمومیش هست باید تاوان پس بده منم میگم خدایا قضاوت اونا با خودت بجای اینکه نفرین کنم بگیره دعا میکنم تو برای من جبران کن اونقدری منو خوشبخت کن و همسر خوبی نصیبم کن که هرگز فکرش هم بذهنم خطور نکنه

ببین اونایی که ازدواجمو بهم زدم نفرینشون کردم یکیش پسرش سرطان گرفت و یکیشم پسرش مالی ضرر سنگینی داد ...

اره اه یتیم میگیره منم عموم سکته کرد مرد ولی بنظرم حق نداشت چهارسال بازندگیت بازی کنه اگر نمیخواست غلط کرد ادامش داد باید تاوان بده خدا هم همه اینارو میبینه امیدوارم ی ادم سالم نصیبت کنه من که امیدوارم بعد اون اقا هم تاوان بده که مطمینم هستم تاوانشومیده چون با دلت بازی کرد حتی خودت هم نخوای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اه یتیم میگیره منم عموم سکته کرد مرد ولی بنظرم حق نداشت چهارسال بازندگیت بازی کنه اگر نمیخواست غ ...

راستش حتی اگر خودمونم نخواین خدا جای حق نشسته 

و همه همین دنیا جواب پس میدن

پسر نخواست یا نزاشتن بهم برسید؟

راستش حتی اگر خودمونم نخواین خدا جای حق نشسته و همه همین دنیا جواب پس میدنپسر نخواست یا نزاشتن بهم ب ...

پسره نخواست اگر مخواست هرکاری میکرد بهت برسه من که امیدوارم تاوانشو پس بده

آره خیلی خیلی سختهولی من قبلا هم تجربه یه شکست این مدلی داشتم باور کن بعدش انقد حالت خوب میشه و چنان ...

من اولین رابطه ام بود خیلی واسم سخته میرم بیرون از هیچکی خوشم نمیاد فقط اون به چشمم میاد خیلی دوسش دارم حس میکنم بعد اون دیگه نمیتونم با کسی باشم 

همه چیز درست میشه

من اولین رابطه ام بود خیلی واسم سخته میرم بیرون از هیچکی خوشم نمیاد فقط اون به چشمم میاد خیلی دوسش د ...

نگران نباش چنان فراموشت میشه ک یادت نمیاد

فقط اینو بگم در مسیر پیشرفت و در مسیر دلخواهت باش توی همون مسیر آدم دلخواهت سر راهت قرار میگیره

نگران نباش چنان فراموشت میشه ک یادت نمیادفقط اینو بگم در مسیر پیشرفت و در مسیر دلخواهت باش توی همون ...

امیدوارم خیلی دلم میخواد پشیمونیش رو ببینم چون من خیلی دوسش داشتم 

همه چیز درست میشه

لعنت بهش که دلش از سنگ شد انگاریعنی از شدت دوست داشتنش ک منو دوست داشت من عاشقش شدم تهش اینجوری تموم ...

آخ بمیرم الهی 

و منی که هم سن تو هستم بااین تفاوت که متاسفانه ما منجر به ازدواج شد بعد خیلی راحت کنارم زد

بعید میدونم خدا به قلب این جور آدما آرامش و خوشحالی بده هرچند به ظاهر این آدما خودشون رو خوشحال و شاد نشون بدن و مدام بگن من در آرامش م و...

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

نابودم کرد نابود نابودبعد حرف از حلالیت میزدبهش گفتم بین من و تو خدا قضاوت خواهد کردبچه ها خیلی بد م ...

شاید اینجوری که میگی باشه 

ولی تو خودت هم بهش اجازه دادی 

میتونستی اجازه ندی اونوقت عاشق نمیشدی 

اگه یه ذره بیشتر برا احساساتت ارزش قائل بودی 

میدونستی عشق حرمت داره و با چندماه ایجاد نمیشه 

آخ بمیرم الهی و منی که هم سن تو هستم بااین تفاوت که متاسفانه ما منجر به ازدواج شد بعد خیلی راحت کنار ...

الهی عزیزم

اگه دوست داشتی داستانتو تعدیف کن

امیدوار خدا به دلت آرامش بده 

الان جدا شدی ازش؟

شاید اینجوری که میگی باشه ولی تو خودت هم بهش اجازه دادی میتونستی اجازه ندی اونوقت عاشق نمیشدی اگه یه ...

عزیزم چند ماه نبود ۴ سال و نیم بود

بعد هم وقتی یک نفر جوری رفتار میکنه باهات و جوری بهت محبت میکنه که هرگز فک نمیکنی بخوات ترکت کنه عجییییب برا من تکیه گاه بود و اصردر خودش هم بر این بود که تو فقط همه چیزو بمن بسپار

عزیزم چند ماه نبود ۴ سال و نیم بودبعد هم وقتی یک نفر جوری رفتار میکنه باهات و جوری بهت محبت میکنه که ...

خب دیگه 

تو خودت اجازه دادی بهت محبت کنه 

و خودت اونو تکیه گاه دیدی 

مگه هرکی باهات مهربون بود باید بهش تکیه کنی؟!