2777
2789
عنوان

شده بعد ازدواج یه گوشه از قلبتون واسه عشق سابقتون تنگ بمونه🥲😔

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره نامزدت

چرا ؟ 🤔اولا ک بیچاره ذهن و سبک زندگیته دوما نامزدمو دوس دارم باهاشم خوبم 

گذشته قرار نیس فراموش بشه و یا بعد ازدواج ام معجزه شه همه چیو فراموش کنی  عقل ندارید یه عده راحتید 

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

چرا ؟ 🤔اولا ک بیچاره ذهن و سبک زندگیته دوما نامزدمو دوس دارم باهاشم خوبم گذشته قرار نیس فراموش بشه ...

اولا   عقل   تو  نداری          

ثانیا     با نامزدت  خوب  نیستی    تمام تایپیک هات توهین به اون

ثانیا   ذهن   خودت  داغون و سبک           

که   اینطوری   داری   ازدواج  میکنی

یکی  دیگه  هم  بدبخت  میکنی

متاسفم   برای   تربیتت    و    وجدانی  که نداری

اولا عقل تو نداری ثانیا با نامزدت خوب نیستی تمام تایپیک هات توهین به اونثانیا ...

باهم خوب هستیم یا نه ب تو چه خب این وسط ؟ سرتو از ک...ن زندگی بقیه بیار بیرون ب تو ربطی نداره من چه تاپیکی و راجب چی میزنم مفتش زندگی مردمی ؟ اینجا مجازیه فضول خانوم در و همسایه های دم کوچتون نیس صب تا شب پیگیری کنی ببینی چیشده ب خودت فشار نیار 

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

ربطی نداره بعضی وقتا زمین و زمان دست ب دست هم میدن جداتون کنن بعضی وقتا همیشه قرار نیس دو دوتا چارتا ...

عزیزم من عاشق شدن و تجربه کردم و به هم رسیدیم و جدا شدیم تا قیامت هم از یادم نمیره اما دلتنگش نمیشم چون زندگی خودمو دارم

اگر قسمت بود به هم می‌رسیدند

اگر اون شما رو میخواست اگر زمین و زمان هم نمی‌خواست باز کاری میکرد به هم برسید

چرا ؟ 🤔اولا ک بیچاره ذهن و سبک زندگیته دوما نامزدمو دوس دارم باهاشم خوبم گذشته قرار نیس فراموش بشه ...

قرار نیست چون به هم نرسیدید به هر دلیلی زندگی یه نفر دیگه رو به فنا بدی بهتر بود ازدواج نمیکردی

نمیخوام توهین کنم اما چند وقت دیگه متوجه میشی چه گندی به زندگیت زدی

اون پسر هم اگر شما رو دوست داشت تلاش می‌کرد

حالا که نشده بی خیال شما میشد تا به شما و زندگی شما لطمه وارد نشه

باهم خوب هستیم یا نه ب تو چه خب این وسط ؟ سرتو از ک...ن زندگی بقیه بیار بیرون ب تو ربطی نداره من چه ...

با ادب

تایپیک  زدی   نظر  بدن  دیگه

همه  هم  که  بهت  گفتن  کارت  خیانت   هم قبلا هم الان

نمیتونی   از کارت  دفاع  کنی    فحش میدی  به حرف حق؟؟

با ادبتایپیک زدی نظر بدن دیگههمه هم که بهت گفتن کارت خیانت هم قبلا هم الاننمیتونی از ...

خب اصن میگم ب تو چه ربطی داره واقعا ؟ تو ربطش ب تو موندم 

هروقت فضول کم اوردم روت ریپ میزنم😁

من دلم برا پارتنر قبلیم تنگ شده واقعا با این عتیقه مقایسش میکنم اون بیشتر بهم توجه میکرد وقتی می‌رفت ...

همیشه پارتنرا بهترن انگار😂