2777
2789
عنوان

تو عقد چه جمله ای عروس بگه قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 87 پست
هیچی قشنگ تر از با اجازه بزرگترا بله نیست غیر این هر چی باشه یکی پیدا میشه یه چیزی ازش دربیاره مسخره ...

درسته عزیزم منم موافقم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساده و شيك و پر معني مثل اين:با توكل بر خدا و اجازه پدر و مادرم بله

دقیقاااا و بسیار زیبا 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

ولي قانونه. قانون هم نباشه احترامه. شايد اهل احترام نباشي

چرا مردا برای احترام نمیگن با اجازه؟ 

احترام بحثش جداست 

سعی نکنید با عذاب وجدان دادن به بقیه صورت مسئله رو عادی جلوه بدید 🚶🏽‍♀️🌸

☮️🤍

بله تنها کافیه با اجازه و فلان رو دوست ندارم چون باعث میشه حس کنم بچه کوچولو هستم که نیاز به مراقبت ...

بله تنها زشته به نظرم 

چون برا عقد هم نیاز به اجازه پدر داری

به نام خداوندی که من ستارشو میخواستم اون ماهشو بهم داد با اجازه بزرگترا بله😐😐

😐😐😐😂😂😂

من گفتم با حکم عقل و امضای قلب با اجازه پدرو مادرم بله 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

با اجازه بزرگتر ها بله داماد بگه با اجازه حضار بله

مرسی عزیزم 

نامزد پسرعموم اومد بگه با استعانت از خدا و امام زمان به امید عشق پاک بلههههههه که کلا قاطی کرد گند ز ...

بیچارهههه وایییی😂😂

خیلی سخته 

با اجازه پدر و مادرم و بزرگترها بله. (اینطوری نشون می دی نظر پدر و مادرت تو زندگی برات مهمه و براشو ...

درسته عزیزم موافقم 

خوشبخترین باشی 

با اجازه امام زمان؟

منم اگه بودم روم نمی شد و از ترس مسخره شدن توسط دیگران نمی گفتم چون شجاعتش نداشتم ولی به نظرم قشنگترین اجازه هست و ان شاالله باعث می شه امام زمان پشتیبان این ازدواج باشه

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

چرا مردا برای احترام نمیگن با اجازه؟ احترام بحثش جداست سعی نکنید با عذاب وجدان دادن به بقیه صورت مسئ ...

تو خودت داري به خودت عذاب وجدان ميدي.  

ولي خيلي از مردا هم با اجازه ميگن. شايد شما نديدي. 

كسي كه واسه والدينش احترام قائله با اجازه رو ميگه. چه پسرش چه دخترش. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.