2777
2789
معمولا آدما اینقدر سریع پیش نمیرن مشکلات روحی شخصیتی نداره؟

یعنی اگر برعکس بود و یهو با حجاب شده بود هم شما میپرسیدی  مشکلات روحی و شخصیتی داره؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
درباره دوست پسر نظری ندارم خودم نمی پسندماما درباره پوشش هر آدمی حق داره که بروز باشه الان دیگه چادر ...

احتراماباهاتون مخالفم. چادر یک مساله اعتقادیه و ربطی به بروز بودن نداره

شما احتمالا چادریهای بروز کمتر دیدید😊

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول پوشش عادی داشتم، بعدش چادری شدیدا مذهبی شده بودم چون فکر میکردم اسلام واقعی یعنی این 

و بعد که آگاه تر شدم تصمیم گرفتم کلا چادرو بذارم کنار 

الان پوششم مثل اروپایی ها هست چون تصمیم خودم بود 

چون گفتم اگه خدا قراره مجازاتم کنه بذار خودش مجازات کنه نه مردهایی که به نفع خودشون میگن زن باید فلان باشه زن باید اینطوری باشه 

و بعد که اگاه و آگاه تر شدم فهمیدم کلا همه مسائل زنان و دین رو به مردم وارونه فهموندن 🙂 

☮️🤍

پایه اعتقاداتیش محکم نیست و چادر انتخاب خودش نبوده

احتمالا هم خانواده سخت گیر داره

باید بیشتر ازش ببینم تا مطمئن شم ولی حس میکنم مغز تحلیل گر و کنجکاو که بنیان اعتقادات و افکاریش مهم باشه نداره و علاقه ای هم نداره.

و در آخر هم اعتقادات و افکار انسان ها عوض میشه

ولی این که انقدر عوض شده نشون میده از روی منطق و عقل چادر انتخاب نکرده بوده

ادما تغیر میکنن، نظراتشون عوض میشه، یا نسبت به شرایط مقاومتشون تغیر میکنه ممکنه قبلش بخاطر خانواده بوده یا مثلا الان بخاطر کسی پوششو عوض کرد
بهش نمیشه گفت دورو
ولی شما بهتره دست از قضاوت بکشی و گمان بد نبری چون گمان بد و نادرست گناهه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
مامانم میگه تو اینجوری می کنی دستت میگن دورویی

کاری به حرف دیگران نداشته باش.  این مسیر تو هست نه مسیر مادرت. مادرت یه دور شانس زندگی کردن و تجربه کردن داشته.  اگه تو قرار بود شبیه مادرت زندگی کنی خداوند دیگه تو رو خلق نمی کرد 

به قول این بازیگره زندگی کن حتی به غلط 

(حالا خودم رفتم چادر خریدم چادری بشم منتها حرفم اینه اگه می پوشی یا برمی داری برای حرف مردم نباشه و مردم برات مهم نباش چون کاری که برای غیر خدا انجام بدی همیشه نتیجه عکس می گیری 

اگه هم چادر می پوشی فقط برای خدا باشه، همین!

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

درباره دوست پسر نظری ندارم خودم نمی پسندماما درباره پوشش هر آدمی حق داره که بروز باشه الان دیگه چادر ...

منم اون تاپیک بودم  ولی این طور درباره ی چادر قضاوت نکن

من خودم چادری هستم و  دلیلی نداره چیزی که انتخابم بوده را کنار بذارم بلکه دو تا فروشنده باهام گرم بگیرن، جایی هم بی احترامی نشده تا حالا. اصلا چادر فلسفه ای ایجاد حد و حدود بین زن و مرده 

پایه اعتقاداتیش محکم نیست و چادر انتخاب خودش نبودهاحتمالا هم خانواده سخت گیر دارهباید بیشتر ازش ببین ...

خودمم اصلا بخاطرع قبول شدن تو فرهنگیان و تحقیقات محل سر کردم حتی نمازم نمی خواندم قبول نشدم ورداشتم

مامانم میگه تو اینجوری می کنی دستت میگن دورویی

عزیزم هر چیزی را باید فلسفه و مفهومش را پذیرفت همین طوری باشه خب یه کم اذیتی 

گفتن بقیه کجا و دیدن خدا کجا؟ 

خودتو اذیت نکن، حرف خدا را انجام بده، من خودم چادری هستم، ولی ما مانتویی حجاب کامل هم داریم 

خوب من آدم چادری هم دیدم که دوست پسر داره 

یعنی لزوما دوست پسر داشتنش به خاطر مانتویی شدنش نیست 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد.