2777
2789
عنوان

بچها من داداشم نمیتونه اصلا فارسی صحبت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 50 پست
اره انگلیسیو کامل فوله فارسیو بریده بریده میگه مثلا موقعی ک میترسه استرس میگیره گریه میکنه معلمش باه ...

تو خونه باهاش فارسی صحبت کنین براش کتاب داستان بخون یاد میگیره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنا زود شروع کردین واسه دوزبانه شدن باید بعد از ۴ سالگی که فارسی رو کامل بلده و بعد شروع میکردی

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

خواهرزادم الان ۴ سالشه

بااینکه پدرو مادرش اصلا یه کلمه هم انگلیسی بلد نیستن از بس کارتون تو ماهواره دیده بود

زبون بازکردنی کلمات انگلیسی میگفت

مثلا خیلی راحت به بریم میگفت go go یا به تخم مرغ میگفت اگز

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ارهه خب حق با شماست

حالا فقط تو خونه باهاش انگلیسی صحبت کنین و کارتون هم فقط فارسی ببینه تا یه سال قشنگ راه میافته

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

خواهرزادم الان ۴ سالشهبااینکه پدرو مادرش اصلا یه کلمه هم انگلیسی بلد نیستن از بس کارتون تو ماهواره د ...

اره داداش منم همینجوری شد 

به امید ارزو های قشنگمممم

هیچجا اهمیت نمیده خودتون باید تلاش کنین تو خونه باهاش فارسی صحبت کنین و بیشتر براش وقت بزارین 

بله داشتیم و متاسفانه نزدیک ۳ سال طول کشید تا مسلط بشه به زبان فارسی و خیلیم اذیت شد بچه کاش اینکارو نمیکردید

ترکیبی حرف میزدیم ولی مامانم کامل باهاش انگلیسی حرف میزد

طبق چه منطقی مادرت اینکار رو کرده ؟

قصد مهاجرت داشتید ؟ اگر میخواستید مهاجرت کنید که اوکیه وگرنه چرا همچین ظلمی به بچه اش کرده ؟

طبق چه منطقی مادرت اینکار رو کرده ؟قصد مهاجرت داشتید ؟ اگر میخواستید مهاجرت کنید که اوکیه وگرنه چرا ...

قصد مهاجرت داشتیم در اینده ( برای داداشم )

به امید ارزو های قشنگمممم