2777
2789
عنوان

اصلا ولخرجی نکنید من هرکی ولخرج دیدم همه ورشکست شدند

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 52 پست
بعض طبع ها که خشک هستنپولدار هم باشن، نمیتونن واسه خودشون خرج کنن یا کمک بدبخت بیچاره کنن

بابام خرج میکنه .برای خودش فقط میوه میخره .ولی تو‌ خیریه کارهای داوطلبی زیاده .

ولی ولخرج نیست .پس انداز داره .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادتون باشه چاشنی موفقیت تو هرلحظه و همه چی رعایت تعادله ....جوری زندگی کنید که اگه به پیری۸۰سالگی رسیدید غبطه نخورید و بگید کاش اینطور نمیکردم .....مواظب پول هاتون باشید ولی سالی چندباربرای دل خودتون زندگی کنید ...ازمد دوری کنید تا عاقبت بخیر بشید 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من آب هم به اندازه استفاده میکنمدرسته پولش کم میادولی برکت از خونه میره

دقیقا درسته مشکل کم آبی داریم چرا باید زیاد مصرف کنیم یکی از همکارام معلم پرورشی هست میگفت جایی خوندم کسی ک اسراف کنه عذاب قبرش زیاد میشه مخصوصا آب که الان شرایط بهرانی هست

لایک نکنید 💗خانم معلم مهربون... متاهل و متعهد

بعض طبع ها که خشک هستنپولدار هم باشن، نمیتونن واسه خودشون خرج کنن یا کمک بدبخت بیچاره کنن

اونای ک  ب قول استارتر پاره میپوشن

مثل گداها زندگی میکنن

پولدارم ک بشن همینن

نمونه اش عموی خودم

میلیاردر

چند تا مغازه داره

سه تا ماشین

چهار تا خونه

خودش و زن بچه اش عین گداها میگردن

نه میخورن نه میپوشن

نه مسافرت نه تفربح

هیچ هیچ هیچ

ایا اینا زندگی میکنن؟؟؟؟

هرچی اندازه داره اون مالی که بالباس پاره پوشیدن و عذاب کشیدن به دست بیاد و خرج نکنی به چه درد میخوره نکنه صبح فردارا ندیدیم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

فقر موذی هست 

توی سلولهای بدنت رخنه می‌کنه 

دیگه نمیتونی مثل ادم حسابی ها زندگی کنی

عادت عادت عادت

طرف تا ارنج النگو طلا انداخته 

کفشش پاره اس

دندون چهار تا نداره

ی کرم دلش نمیاد بزنه 

پوستش داغون و شکسته شده 

چون عادت کرده ب زندگی فقیرانه 

شما همه تاپیکهای دوتا کاربریتون درمورد خرج نکردن،برنج یا میوه ارزون خریدن هست،خیلی اخلاق عجیبی دارید

نه زیاد خرج کردن خوبه نه پاره پوشیدن

آدم کار میکنه پول در میاره که بپوشه،بخوره،سفر بره،مگه عمر آدم چقدره،شما خیلی خساست دارید تو همه چی،من همیشه تاپیکهای شما رو میخونم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
شما همه تاپیکهای دوتا کاربریتون درمورد خرج نکردن،برنج یا میوه ارزون خریدن هست،خیلی اخلاق عجیبی دارید ...

من عجیب نیستم .این اخلاق اینده نگرانه است .

ما زخم ولخرجی راخوردیم .

ما زخم پس انداز نکردن دیدیم .

ما دیدیم ولخرج چه اینه ای داره .درس گرفتیم .

ما چوپ‌ خوردیم .

ما چون عاقلیم عجیب به نظر می اییم 

من عجیب نیستم .این اخلاق اینده نگرانه است .ما زخم ولخرجی راخوردیم .ما زخم پس انداز نکردن دیدیم .ما د ...

آینده نگری خیلی خوبه ولی شما دیگه از آینده نگری به خساست رسیدی،تو تمام تاپبکاتون این موضوع کاملا مشخصه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
فقر موذی هست توی سلولهای بدنت رخنه می‌کنه دیگه نمیتونی مثل ادم حسابی ها زندگی کنیعادت عادت عادتطرف ت ...

فقر  و ولخرجی نکردن پس انداز خوب خرج کردن بحث جداست .

من فامیل داشتم هرباررلباس مدل حدید تنش میکرد .زن گرفت .اول همه بهش خوب رسیدند .بعد ولش کردند .بدون پس انداز .بدون خونه .چند سال بدون پول بود.اخر سرش کار خوب پیدا کرد .پس انداز کرد .لباس پاره تنش نبود ولی ولخرج نبود.لباس تکراری تنش بود.ولی نو نگه میداشت .خونه اش مرتب بود.مرتب میگشت .الان جووون مونده .نوه داره خونه داره ماشین داره .

اونهایی که ولخرجی کردند بنده خدا ها ورشکست شدند .یکیشون حتی وسیله ها را جمع کرده رفته خونه پدرش 

آینده نگری خیلی خوبه ولی شما دیگه از آینده نگری به خساست رسیدی،تو تمام تاپبکاتون این موضوع کاملا مشخ ...

من خسیس نیستم .خودم را میشناسم .

پول دست من کمه .

ادم دویست هزار تومان دستشه بیست هزار تومان جمع میکنم .بقیه را خرج .این ادم خسیس نیست .

نداره جانم .

نباید از ظاهر کسی قضاوت کنیم .مثال میریم مهمونی بنده خدا برنج نداره میوه نداره نباید بگیم خسیسه .