2777
2789
عنوان

اصلا ولخرجی نکنید من هرکی ولخرج دیدم همه ورشکست شدند

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 52 پست
من خسیس نیستم .خودم را میشناسم .پول دست من کمه .ادم دویست هزار تومان دستشه بیست هزار تومان جمع میکنم ...

باشه عزیزم هر جور که صلاح میدونی

در ضمن کسی که نداره چرا باید مهمونی بده

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
اونای ک ب قول استارتر پاره میپوشنمثل گداها زندگی میکننپولدارم ک بشن همینننمونه اش عموی خودممیلیاردر ...

به قول من پاره بپوشند .

که هم چنین حرفی زدم .

شما لباس ساده تنت کنی پاره حساب میکنی .

ارزن ولی با کیفیت هم لباس هست .

یک لباس چند سال دارم .نو نو مونده .چون کهنش نکردم .

پولم را هم پس انداز میکنم هم میدهم به فقرا .هم در حد توانایی خرج میکنم .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیزم هر جور که صلاح میدونیدر ضمن کسی که نداره چرا باید مهمونی بده

مهمونی نداده .خود مهمون خونش تشریف اورده .

مهمونی نداده .خود مهمون خونش تشریف اورده .

مهمون سر زده نباید هیچ توقعی داشته باشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

الان با لباس کهنه پوشیدن مال جمع نمیشه اتفاقا خسیس ها بیشتر ضرر میکنن تا اهل ریسک نباشی پیشرفت نمیکنی 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ما الان دوساله ازدواج کردیم مسافرت نرفتیم ولی حالا لباس با خورد خوراک و محصولات آن پوستی میخرم ولی برا همه چی قناعت میکنم من مجردی خیلی مسافرت میرفتم الان دوساله نرفتم فقط در حد یکی دوروزه اطراف خودم  چون من همسرم از اول قرار گذاشتیم باید تا سه سال سختی بکشیم دوسا لش رفته یه سالش مونده برا چیزهای الان داریم چون ماهی هفتاد تومن قسط داریم 

الان با لباس کهنه پوشیدن مال جمع نمیشه اتفاقا خسیس ها بیشتر ضرر میکنن تا اهل ریسک نباشی پیشرفت نمیکن ...

لباس کهنه نه عزیزم .

ولخرجی نکردن با کهنه پوشیدن فرق داره .

به جوری شلوارای پاره پوره که گرونتره .

لباس هایی که شما دارید نو و تر و تمیز نگه دار.

لازم نیست هر سال وقتی لباس نو داریم دوباره خرید کنیم .

مثلا خاله من کلی روسری نو‌داره یا من دارم .بقیه کادو دادند .چرا دوباره خودم بخرم .این ولخرجیه

لباس کهنه نه عزیزم .ولخرجی نکردن با کهنه پوشیدن فرق داره .به جوری شلوارای پاره پوره که گرونتره .لباس ...

اتفاقا من کلی لباس سفارش دادم قسطی هم برداشتم ماهی 500 میدم سر سال میشه 6 میلیون که هیچ پولی این دوره زمونه نیست بیام برای ماهی 500 لباس دوسال پیش بپوشم که چی بشه مدیریت هزینه مهمه نه کلا خرج نکردن 

خب لباس قدیمی میشه آدم جایی میره انگشت نما میکننروسری ۱۰ سال پیش دیگه نمیشه پوشید

فامیل ما بیست و هشت سال پیش یک لباس مجلسی هنوز داشت .نو‌نبود ولی پاره هم نبود.من هم دارم .نوزده سالشه هنوز خوب مونده

لباس چند سال قبل خوب دیگه روی بورس نیست

آدمی که نیاز به پس انداز داره تا به نقطه امن زندگیش برسه

کمتر خرید میکنه ولی با کیفیت تر مثلا سالی دوتا روسری به روز میخره،دوتا مانتو میخره،با کیفیت و شیک،ولی هر هفته بره خرید در صورتی که هنوز مثلا خونه نداره خوب معلومه بی عقله

فامیل ما بیست و هشت سال پیش یک لباس مجلسی هنوز داشت .نو‌نبود ولی پاره هم نبود.من هم دارم .نوزده سالش ...

خب بله لباس مجلسی که پاره نمیشه

ولی لباس ۲۰ سال پیش آخه چه زیبایی داره میدونی چقدر حرف پشت ادم میزنن

آدم با مانتو روسری بشینه تو عروسی بهتر از لباس ۲۰ سال پیشه

اتفاقا من کلی لباس سفارش دادم قسطی هم برداشتم ماهی 500 میدم سر سال میشه 6 میلیون که هیچ پولی این دور ...

لباس لازم داری بخر.من هم باشه لازم باشه میخرم .ولی ولخرج بالاتر از حد توانم نه .پس انداز حدا .خرج جدا .کمک به فقراهم جدا .هیچ چی بالاتر از تواناییم اصلا نه 

لباس لازم داری بخر.من هم باشه لازم باشه میخرم .ولی ولخرج بالاتر از حد توانم نه .پس انداز حدا .خرج جد ...

اتفاقا اشتباهه و باعث میشه پیشرفت نکنی این افکار دوستم 7 سال پیش رفت خونه خیلی بالاتر از بودجه اش برداشت با قرض و وام و اینا ما رفتیم مناسب بودجه خریدیم دو سال بعد وام اون مقابل رشد قیمت خونه خنده دار شد اون شد صاحب خونه 5 میلیاردی ما دو میلیاردی