2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا دونه هم خانه ی هیولا بود واقعا کابوس بچگی های من بود یه پیرمرده بود زنش مرده بود روحش رفته بود تو قالب خونه اشون خیلی ترسناک بود 

عروس مرده هم به نظرم مناسب بچه ها نیست

دقیقاااااادختر من سره خود رفت تو اینترنت دید و تا الان کابوس باهاش بعد دوسال

ای وای

واقعا از هرکی میپرسم میگه تاثیر خیلی بدی تو روحیه شون گذاشته تو بچگی ٫ از این انیمیشن خیلی بدم میاد

یا دونه هم خانه ی هیولا بود واقعا کابوس بچگی های من بود یه پیرمرده بود زنش مرده بود روحش رفته بود تو ...

واییی آره اون خانه هیولا خیلی سمی بود یادم انداختی🤦🏻‍♀️

انیمه گورستان کرمهای شبتاب هم خیلی فاجعه اس

واییی آره اون خانه هیولا خیلی سمی بود یادم انداختی🤦🏻‍♀️انیمه گورستان کرمهای شبتاب هم خیلی فاجعه اس

وای من اون مدفن کرم های شب تاب  رو دقیق یادمه کلاس پنج بودم دیدم انگار یکی دست انداخته بود گلوم رو داشت خفه میکرد از شدت ناراحتی که بهم وارد شد حتی یه تایمی افسرده بودم به خاطرش

اینجور انبمیشن ها اصلا مناسب بچه ها نیس 

من خودم یادمه کورالین و خانه هیولا خیلیی ترسناک بودن تو زمان بچگیم....

مخصوصاااا خانه هیولا ک دیگه فاجعه س 😐

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

وای من اون مدفن کرم های شب تاب رو دقیق یادمه کلاس پنج بودم دیدم انگار یکی دست انداخته بود گلوم رو د ...

داستانش چجوریه؟

ی خلاصه میگی ازش؟

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

اینجور انبمیشن ها اصلا مناسب بچه ها نیس من خودم یادمه کورالین و خانه هیولا خیلیی ترسناک بودن تو زمان ...

کورالین یه جایی داشت درباره چشم دراوردن و اینا

همون صحنه رو بچه ببینه کابوسش میشه تااا چندین سال