2777
2789
عنوان

بچه ها خاک بر سرم شد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2578 بازدید | 121 پست
پس فردا میام میگم رسید یا نه😂 ایشالله که رسیده باشه اگرم نرسید دیگه کاری از دستم برنمیاد😂

میرسه دستت به امید خدا عزیزم😘😍

ان‌شاءالله برای فروشنده هم پربرکت باشه ♥️♥️

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شوهر خوب و با درکی

فدات مننون خواهر

آره خدایی اصلا سررنشم نکرد 

تا گفتم گفت بخاطر این تو خودتی؟! فدای سرت بابا 

البته گیرای زیادی داره ولی گیراش تو این موارد نیست اما در کل ازش راضیم خدا ازش راضی باشه❤️

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

عزیزم همین پیام رو بفرست براشو تهدیدش کنو اینکه بااا چند تا خط مختلف هعی بزنگ بهش هعی

میذارم بیاد بعدشم ببینم تو گوشی مامانم چی میگه بهم اگه نشد بعد یکاری میکنم حداقل بقیه سرشون کلاه نره

پس فردا پست میکنم که کتابم رسید یا نه ایشالله که بیام بگم رسید🥲

انشالله عزیزم خوشحال میشیم

دوسه روز طول میکشه عجول نباش 

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

پس فردا میام میگم رسید یا نه😂 ایشالله که رسیده باشه اگرم نرسید دیگه کاری از دستم برنمیاد😂

عریزم

بسته ی خللی هنوز برات نرسیده و اون طرف هم میدونه این رو

پس انتظار پیگیری نداره ازت

واسه همین جلو جلو برو بهش بگو

بگو متوجه شدی

عریزمبسته ی خللی هنوز برات نرسیده و اون طرف هم میدونه این روپس انتظار پیگیری نداره ازتواسه همین جلو ...

اخه بیست تومنی که اضافه اومد رو برام زد بخاطر همین ده بیست درصد احتمال میدم الکی نباشه

از چشم بد دور باشید❤️

تشکر عزیزم

اما تاپبک تو داغ دلمو تازه کرد خیلی دوست دارم پیگیری کنم و الان تصمیم گرفتم هفته بعد پیگیر بشم چون تایم دارم تو این یکی دو هفته

یه ۵۰۰ براش زدم یه ۱۵۰۰