2777
2789

من ۲۲ سالمه متاهلم یه نی نی دو ساله دارم که تقریبا بچه خوبیه اذیتی نداره زیاد

من علاقه مند به کار قنادیم🥺قبلا هفته ایی دوبار کیک درست میکردم فقط برای اینکه یاد بگیرم و خودم ازمایش کنم

حتی چند دوره کلاس مجازیم خریدم

الان سه ماهه کیک درست نکردم🥺انگیزشو ندارم

با اینکه کل وسایلش موجوده حتی یکی دوتا تولدم این بین داشتیم گفتم از بیرون بگیرید کیکو

تو اینستا نگاه میکنم همه همسنام درحال رقص و اهنگ خوندن و شادین

اما من حوصله اشو ندارم🥺😔نمیدونم چه مرگمه 

حتی رابطم با همسرمم خوبه

میخندماا آرومما 

غصه چیزیم ندارم جز یکم ریزش مو جوش زدنم

اینم حل شدنیه

چرا من از خوده واقعیم انقدر دور شدم؟

چه کنم؟😔

اها اینم بگم تاثیر اینستا نیست من یه پیج دارم ک اونم رو گوشی همسرم وصل کردم شاید شبی نیم ساعت نگاش کنم و حوصله اشو ندارم بیشتر با همسرم کلیپ طنز میبینیم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

گاهی پیش میاد آدم بدون دلیل خاصی انگیزه‌اش رو از دست میده، مخصوصاً وقتی مشغله زندگی، بچه‌داری و مسئولیت زیاد میشه.
اما این به این معنی نیست که اون علاقه یا اون آدمِ با‌انگیزه از بین رفته؛ فقط یه کم خسته شده و نیاز به استراحته، نه فقط جسمی، بلکه روحی
به خودت فرصت بده، با چیزای کوچیک شروع کن مثلاً یه کیک ساده فقط برای دل خودت درست کن بدون انتظار نتیجه خاص.
به مرور اون شور و شوق برمی‌گرده، چون تو از پایه عاشق این کاری 🌷
یادت باشه قرار نیست همیشه پر‌انرژی باشیم؛ گاهی سکوت و بی‌حوصلگی هم بخشی از مسیره

پرنسس لوس و ته تغاری🪭 🎀🦩مسلط به شیش زبان 🫧🦢🤍 عاشق روانشناسی و مطالعه و ادبیات📚🧠🌱|🌛big goals|دختری با استعداد و همه چی بلد🦦💎در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جاز پس صبر، تو را او به سر صدر نشاند🌃-مولانا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بنظرم حق داری سن کم مسئولیت زیاد.... انتظارت از خودتم زیاده بخودت سخت نگیر.... از هر چیزی یه قسمت کوچیکشو شروع کن که کار برات اسون بشه اگه دلت کیک درست کردن میخواد و انرژیشو نداری بجاش یه پنکیک ساده کوچولو درست کن ذوقت برمیگرده با خودت مهربون تر باش به خودت گیر نده

گاهی پیش میاد آدم بدون دلیل خاصی انگیزه‌اش رو از دست میده، مخصوصاً وقتی مشغله زندگی، بچه‌داری و مسئو ...

نمیدونم شاید واقعا اینطوری باشه😔

فردا یدونه درست میکنم البته اگر بتونم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

اینستاتو پاک کن. ذهنتو مسموم میکنهو یه دنیای غیرواقعی رو نشونت میده.فقط میگم هر کاری میخوای بکن ولی ...

تو گوشی همسرمه پیج خودم

اینستای خودم پاک کردم چون واقعا فضاش اذیت کننده اس

ولی بازم ما زیاد اینترنت نمیخریم مگه اینکه بخواییم چیزی سفارش بدیم

طبیعیه، دو روز دیگه خوب میشی و باز میزنی تو کار کیک پزی.

خدا کنه

چون بنظرم حق داری سن کم مسئولیت زیاد.... انتظارت از خودتم زیاده بخودت سخت نگیر.... از هر چیزی یه قسم ...

دلم تنگ شده واسه خودم😭همونی ک صدای اهنگ میشنید سریع قرش میگرفت

الان حوصله اشو ندارم🥺

حس میکنم فرصتی برای زندگی ندارم اون زندگی که دلم میخواد

یکم افسرده شدیببین گاهی کمک بعضی ویتامین ها بی حوصلگی و کسلی میارهحتما پیگیری کنو میتونی گاهی بری پی ...

امروز رفتم پیاده روی بعدشم رفتم مهمونی

دیشبم مهمون داشتم

من عاشق مهمونی دادن و مهمونی رفتنم ولی بازم انگار حس خلا تومه

فقط الان تنها چیزی بهم ارامش میده اینه که زود ناهار بخورم یکم بخوابم تا شب بشه تا زودتر بگذره