2777
2789
عنوان

دلیل بیداری تون

117 بازدید | 30 پست

چرا بیدارید؟

یه آهنگ قشنگ معرفی کنید گوش بدم ترجیحا ایرانی نباشه :)

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم به آینده فکر میکنم

به اینکه داره ۲۷ سالم میشه و هیچ شغلی ندارم و حتی نمیدونم رسالتم چیه

حرف دلم یا حرف همسرم یا حرف مادرم ...کدومو گوش بدم 

واقعا سخته امیدوارم بتونم با خودم کنار بیام

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
فردا مهمون داریم کیک میپختم الانم بچه بیدارشده نمیخوابه🥱

خسته نباشی عزیزم

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

من دارم به آینده فکر میکنمبه اینکه داره ۲۷ سالم میشه و هیچ شغلی ندارم و حتی نمیدونم رسالتم چیهحرف دل ...

دو راهی زندگی... فکرای ناتموم... ترس از آینده... این سخت ترین بخش زندگیه... خیلی بده... امیدوارم زودتر همه چیز رو بدونی... به حرف قلب گوش کن

قرص خوردم انگار بهم نساخته حالم بده

چه قرصی و واسه چی؟

چیشده عزیزم؟

هیجی نمیخوره دارم دق میکنم دیگه باورت میشه حتی ابنبات و شکلات نمیخوره فقط پلو خالی میخوره هیچی دیگه نمیخوره امشب اینقدر حرص خوردم که چی میترسم سو تغذیه بگیره دارم دق میکنم به خدا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تو قرصای ایرانی چی هست ی مشت آشغال گرون . همش عوارضه

آره عزیزم... وقتی تحریم باشی چیز آشغال به خوردت میدن از رو اجبار مجبوری بخوری

دو راهی زندگی... فکرای ناتموم... ترس از آینده... این سخت ترین بخش زندگیه... خیلی بده... امیدوارم زود ...

انقدر فکر کردم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم 

از تصمیم گرفتن میترسم 

فقط خدا لعنت کنه پدر و مادر همسرم رو 

من خیلی بچه بودم که ازدواج کردم و به اصطلاح باهاشون بزرگ شدم اونا همیشه توی تصمیمای مهم زندگیم دخالت کردن و نذاشتن به هدفام برسن منم شدم یه دختر بی اعتماد ب نفس با نشخار فکری زیاد

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت