2777
2789
عنوان

دلیل بیداری تون

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 30 پست
هیجی نمیخوره دارم دق میکنم دیگه باورت میشه حتی ابنبات و شکلات نمیخوره فقط پلو خالی میخوره هیچی دیگه ...

نگران نباش عزیزم... بچه ها همینن... ببرش دکتر تغذیه ایشالا درست میشه... نگران نباش هیچی نیست..

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

نگران نباش عزیزم... بچه ها همینن... ببرش دکتر تغذیه ایشالا درست میشه... نگران نباش هیچی نیست..

دکتر تغذیه رفتم چیزی نمیگه هی میخواد بگه اینو بخوره اونوبخوره اینم نمیخوره خب 

باورت میشه حتی یه دکتر گفت غذا درست کن نخورد چیزی نده 3 روز گرسنه موند ولی حاضر نشد غذای دیگه ای بخوره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر فکر کردم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم از تصمیم گرفتن میترسم فقط خدا لعنت کنه پدر و مادر همسرم رو م ...

عزیزم متاسفم از این بابت واقعا... خیلی سخته میفهممت... باید رها کنی خودتو ازشون...بعد از این همه سال که روت سلطه داشتن... حقتو بگیر... تو حق زندگی داری.. از این به بعد بهشون این اجازه دخالت کردن رو نده... اولش سخته.. ولی بعدش هم اعتماد به نیستو به دست میاری و هم اونا دیگه جرات دخالت به خودشون نمیدن... خیلی از زنای ایرانی با شاغل شدن حق خودشونو بدست میارن... شما هم احتمالا مسیرت به همین سمت بخوره... فقط میتونم بگم تمام تلاشت رو بکن و افسار این قسمت زندگیت رو به دست خودت بگیر

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

هیجی نمیخوره دارم دق میکنم دیگه باورت میشه حتی ابنبات و شکلات نمیخوره فقط پلو خالی میخوره هیچی دیگه ...

عزیزم اگر اینستا داری سرچ کن نداکلکته چی

تبلیغ نیس بخدا

پسر من ۸ سالشه باورتون میشه هیچی نمیخوره حتی تابحال خیار یا خربزه و خیییلی میوه ها و غذا ها رو لب نزده چون مشکل حسی داره فقط برنج سفید خالی یا سیب زمینی سرخ کرده میخورد الان با تمرینایی ک انجام دادم یه کوچولو غذا های دیگه رو تست میکنه 

شما حتما باتوجه به سن بچه ازشون راهنمایی بگیر

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
دکتر تغذیه رفتم چیزی نمیگه هی میخواد بگه اینو بخوره اونوبخوره اینم نمیخوره خب باورت میشه حتی یه دکتر ...

پیش دکتر کاربلد نرفتی.. معمولا داروی اشتها آور میدن بچه بعد یه مدت عادت میکنه... و طبق نظر دکتر میگه ادامه بدی یا قطع کنی..

عزیزم اگر اینستا داری سرچ کن نداکلکته چیتبلیغ نیس بخداپسر من ۸ سالشه باورتون میشه هیچی نمیخوره حتی ت ...

باشه حتما ممنونم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
با نامزدم چند روز‌قهرم‌ جلو نمیاد اصلا برای اشتی تقصیرمنم نبوده دعوامون خیلی داغونم

عزیزممم امیدوارم زودتر آشتی کنید

کمرم گرفته،انارمیخورم 🤕🤕🤕😔😔🙈🙈🙈🙈

آخی

عزیزم متاسفم از این بابت واقعا... خیلی سخته میفهممت... باید رها کنی خودتو ازشون...بعد از این همه سال ...

خوشبختانه باهاشون قطع ارتباط کردم 

کم کم دارم با خودمو زندگیم کنار میام و الان توی تصمیم گیری موندم

درسته منم یه روزی حقمو میگیرم ان شالله

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
خوشبختانه باهاشون قطع ارتباط کردم کم کم دارم با خودمو زندگیم کنار میام و الان توی تصمیم گیری موندمدر ...

بهترین راهو در پیش گرفتی عزیزم... امیدوارم به حقت برسی و موفق باشی تو این مسیر💓

بهترین راهو در پیش گرفتی عزیزم... امیدوارم به حقت برسی و موفق باشی تو این مسیر💓

مرسی عزیزم

امیدوارم این حس خوبی که بهم دادی توی زندگیت برگرده❤️

مرسی عزیزمامیدوارم این حس خوبی که بهم دادی توی زندگیت برگرده❤️

قربونت برم من🫂💗