2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 48609 بازدید | 1137 پست
برابرت خودش تو سفر هس با زنش ، بعد زنش هزینه سفر خودشون و نمیخاد بده؟؟عجب آدمیه!!

بله خودشون هم بودن 

البته اینم بگم چون همه مهمان خواهرم بودن اونم همین توقع رو داشت 

پس واقعا حق ناراحتی نداشته حتی بنظرم داداشتون اگه کل هزینه ویلا رو هم حساب میکرد بهتر بود

نه والا ما اصلا در همین حد هم ازش توقع نداشتیم 

خودش این تصمیم رو گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره قطعا کسی بهش نخواهد گفت ولی خب چرا باید یه خانم کاری کنه همسرش پنهان کاری کنه؟

مرد های خانواده ما دقیقااا برعکس داداش یا همون دایی شما هستن مادر و خواهر براشون اهمیت داره و تا جایی که امکان داره ساپورت میکنن 

شرایط آدم ها با هم متفاوته و خب هرکسی شرایط خودش رو داره 

در مورد این موصوع خاص وقتی برادرتون هزینه رو داده و گفته همسرم متوجه نشه، خب نگید که متوجه نشه این پنهان کاری نیست و دلیل هم داشتن برای این کار 

منتهی من متوجه نمیشم دلیل ی سری بی احترامی ها رو، ما فقط یک خاطره از زندگی یک نفر رو شنیدیم، چطوری به این نتیجه رسیدید که اون آقا مثل هاپو از زنش میترسه و بی عرصه و فلان و بهمان، این برداشت ها جالب بود 

و اگر خودم روزی متوجه بشم که همسرم بدون هماهنگی با من خرج قابل توجهی برای خانواده ش کرده ناراحت میشم (البته همسرم خودش هم چندان مشتاق خرج کردن نیست)، چون بارها ما توو مشکل بودیم و خانواده ش با وجود اینکه داشتن هیچ کمکی نکردن، به شددددت تا الان بابت خسیس بودن خانواده همسرم اذیت شدیم در حدی که من حتی شام و ناهار نمیرم خونه شون بمونم، مامان باباش بسیار سر حال هستن اما مدت ها ست که کار نمیکنن از روی تنبلی واقعا نه از روی ناتوانی و مسائل این چنینی، رای همین میگن به تناسب شرایط باید تصمیم گرفت

شرایط آدم ها با هم متفاوته و خب هرکسی شرایط خودش رو داره در مورد این موصوع خاص وقتی برادرتون هزینه ر ...

تو خانواده ما دقیقا برعکس عزیزم 

برادرام هر مشکل و ... از نظر مالی با روحی داشته باشند فقط با خانواده ما حل میشه 

حتی خواهرام بچه اون برادرم رو نگه میدارن تا خانومش بتونه چند روز تو هفته بره سر کار با اینکه مادرش هست حتی خود برادرم چند روز تو هفته خونه هست ولی زن داداشم از خواهر شوهرا این توقع رو داره

دنگ سفر بوده ؟؟؟ من کلا دنگ هر چیزی رو زودتر از همه میدم اون بحثش جداست

یه جورایی دقیقا دنگ سفر بوده عزیزم 

توضیح دادم همه با هم رفته بودیم سفر و قرار بود خواهرم همه رو مهمان کنه ولی برادرم گفت نصف هزینه رو من میدم و دو نفری مهمان کنیم بقیه رو که به تو هم فشار نیاد

شرایط آدم ها با هم متفاوته و خب هرکسی شرایط خودش رو داره در مورد این موصوع خاص وقتی برادرتون هزینه ر ...

حتی همین زن داداشم دو بار اثاث کشی داشته که خواهر من رفته شهرستان کمکش و مادر خودش نرفته

یه جورایی دقیقا دنگ سفر بوده عزیزم توضیح دادم همه با هم رفته بودیم سفر و قرار بود خواهرم همه رو مهما ...

دنگ سفر یعنی هزینه ی خانواده ی خودشون

این یعنی بقیه رو مهمون کردن . باید با خانومش مطرح میکرد 

ما کلا سفر فامیلی نمیریم . سخته با چندین مدل اخلاق و توقع هماهنگ شدن . آخرشم بخواد اینجوری بشه و کینه و ناراحتی به وجود بیاد 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

تو خانواده ما دقیقا برعکس عزیزم برادرام هر مشکل و ... از نظر مالی با روحی داشته باشند فقط با خانواده ...

میگم که دقیقا به نوع روابط و خانواده و اینا بستگی داره

خانواده همسر من وضع مالی خوبی دارن اما آنقدر بهت بگم که کل فرایند عقد و کلید زبون و کادو عروسی و پاگشا و عید اول عروس و نمیدونم عید فطر و فلان و بهمان شد ی نیم سکه که اونم همسرم خرید داد دستشون سر عقد دادن 

همسر من و خواهر و برادراش هم که از وقتی تونستن خودشون کار کردن و خرجشون رو دادن، ما ی بار مشکل مالی داشتیم ببین داشتیم زیر فشار مالی له میشدیم، حتی حلقه ازدواج مون رو هم فروختیم، انقدر هم از خانواده من پول گرفته بودیم که دیگه رومون نمیشد ازشون قرض کنیم 

همسرم رفت به باباش گفت پول میخواییم، باباش خودش رو زد به مریضی و خوابید 

خب منم میگم چرا برای همچین خانواده ای خرج کنیم؟! 

دنگ سفر یعنی هزینه ی خانواده ی خودشوناین یعنی بقیه رو مهمون کردن . باید با خانومش مطرح میکرد ما کلا ...

عزیزم ما خیلی صمیمی هستیم و با هم سفر زیاد میریم و هیچوقت مشکل پیش نیومده شکر خدا 

این دفعه این موضوع ایجاد شد 

تو تاپیک کاربر زهرالود،اون خانوم مریضی ک کامنت گذاشت حق با عروسه،تا آخر تاپیک رفتم ببینم کی اونو میشوره متاسفانه کسی به اندازه ای که لایق قلب سیاهش بود جوابشو نداد تا دلم خنک بشه.اگه اون خانوم اون کامنت رو نمیذاشت کسی باور نمی‌کرد همچین زن های سیاه دلی پیدا میشن