2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 48648 بازدید | 1138 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرم پزشک عزیزم خواهرام کارمندن

موفق باشن 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

سلام عزیزم شبت بخیرهی میخواستم نظری ندم اما با خوندن نظرات بقیه خیلی تعجب کردم از لحن و نظرشون! اینج ...

سلام ممنون از نظرت عزیزم 

در توضیح باید بگم ما از برادرم سوال کردیم و گفت چون اگه بفهمه توقع می‌کنه خانواده خودش هم من با کل هزینه خودم ببرم سفر برای همین ترجیح میدم ندونه 

در مورد ارث هم کلا ارث هنوز تقسیم نشده بین فرزندان و خب چون دو تا خواهرم مجرد هستند طبق روال خونه پدر هستند 

در آخر اینم بگم که به نظر من البته وقتی مثلا مرد به خرجی خانم کاری نداره که کجا و برای کی و چی خرج میشه طبیعیه به نظرم توقع داشته باشه اونم کاری نداشته باشه در عوض

آره دیگه عزیزم همه با هم بودیم

پس واقعا حق ناراحتی نداشته حتی بنظرم داداشتون اگه کل هزینه ویلا رو هم حساب میکرد بهتر بود

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا من سسخل اگه بودم شوهرمو میکشیدم ی گوشه میگفتم یجوری حساب کن نفهمن و شرمنده نشن😭😂در این حد تبا ...

تو تباه نیستی عالی هستی چون جامعه تباه شده راجب خودت اشتباه فکر نکن و عوض نشو

قرار نیست بفهمه وقتی کسی بهش نگه بلخره مادرشهاگر مادرت پولدار بود یک حرفی ولی اشکالش چیه بلخره پسرشه ...

آره قطعا کسی بهش نخواهد گفت ولی خب چرا باید یه خانم کاری کنه همسرش پنهان کاری کنه؟