2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 36425 بازدید | 963 پست
والا تو خودت برو‌پیام اولتو بخون همینو گفتی گفتی اون خرج میکرد دوسش داشتیم اون یکی خسیس بود نداشتیم ...

انگارا چشات چپ ميبينه. حتما خودتو به يه چشم پزشك نشون بده. 

نوشتم موقع مرگش واسمون عادي بود. يعني نسبت به اون يكي. ننوشتم دوسش نداشتيم. 

اصلا هم واسم مهم نيست چي بخوايي بازم بگي. 

بهتره ديگه هم ريپ نزني. 

ارزش خوندن نداره پيامات. دنبال زير بغل مار ميگردي

با اين طرز قضاوت كردنت چه جوري ميخوايي مادر بشي تو؟!

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ظاهر با ما خیلییی صمیمیه و خودش همیشه میگه من از خانواده همسر بدی ندیدم تا حالا و درک نمیکنم کسی ...

ببین احترام یچیزی که تعریفش از دیدگاه هرکسی متفاوته 

یه چیز مشترک نیست مثلا گاهی بعضیا دیر رسیدن رو بی احترامی تلقی میکنن با وجود اینکه حتی طرف معذرت‌خواهی هم بکنه بازم بی احترامی حساب میشه بعضیا اگه اسم طرف رو با پسوند یا پیشوند خطاب نکنن بی احترامی میدونن بعضیا یسری حرفها رو بی احترامی میدونن بعضیا یسری از مدل‌های پذیرایی کردن رو بی احترامی میدونن یا مثلا ممکنه یکی زیادی راحت بودن رو بی احترامی بدونه و...... 

بنظرم بهتره باهاش صحبت کنی بگی بنظرت انجام ندادن چه چیزایی رو بی احترامی میدونه شاید تعریف احترام از نظر شما و عروس تون متفاوته عزیزم 

مثلا منم جلو خانواده شوهرم یا فامیلای نزدیک میگم من تابحال بدی ندیدم ازشون ولی خب دل خوشی ازشون ندارم مخصوصا مادرش چون زیادی راحته بیاد خونه مون چند شب میمونه کلا نمیتونه یه دقه بیکار بشینه میاد کل کابینت‌ها رو بهم میریزه مدل خودش میچینه هرچیم خوشش بیاد برمی‌داره برا خودش مگه اینکه من جلوشو بگیرم بگم لازم دارم و فلان یا کلا اعتقادش اینکه به پسر هیییییچی نباید بده چون میرسه به عروس و عروس قدرشناس ترین آدمه ولی هرررچی دلش بخواد میتونه از پسرش بکنه و...... 

شاید من اینا رو به خودش بگم گردن نگیره یا یادش نباشه همچین حرفایی بهم زده یا همچین کارایی کرده ولی خب من یادمه.... 

عزیزم بچش کارت داره برای خودش و هر وقت تموم بشه سریع در می‌کنه براش زن داداشم میگه ماهی ده تومن خرجی ...

اها

خب اگه پولشون اضافه میاد داداشت وظیفشه به شما ام بده بلاخره مادرت زحمته داداشتو کشیده

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

چرا بعضی از خانوما تا ازدواج میکنن حس میکنن مالک تمام دارایی شوهر هستن

اگه واسه زنش کم میذاره حق داره اجازه نده ولی اگه اینطوری نیست نه همچین حقی نداره

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

عزیزم بچش کارت داره برای خودش و هر وقت تموم بشه سریع در می‌کنه براش زن داداشم میگه ماهی ده تومن خرجی ...

پس غلط میکنه ناراحت بشه 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

حالا من سسخل اگه بودم شوهرمو میکشیدم ی گوشه میگفتم یجوری حساب کن نفهمن و شرمنده نشن😭😂در این حد تبا ...

خداروشکر یکی ...خل تر از خودم پیدا کردم 

خوبه من هنوز به این درجه از حماقت نرسیدم 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
خب خانومش بفهمه ناراحت میشه

از کجا بفهمه؟

فهمید هم ک وو  ..ن لقش 

شما که مسیول حسادت و خساست  اون نیستید؟

چه زنهایی فقط خاک گور چشمشون سیر میکنه 

والا چقدر نتونم ببینن خاک برسراای گشنه صفت

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
حالا من سسخل اگه بودم شوهرمو میکشیدم ی گوشه میگفتم یجوری حساب کن نفهمن و شرمنده نشن😭😂در این حد تبا ...

اره منم اینجورم چرا تباه باشی انسانی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
چراااااااااااااااااااااااااااااا

نمیدونم کلا مال و ملال برام مهم نیست اصلا برام مهم نیست شوهرم خونه بخره بفروشه ماشین عوض کنه چکار کنه 

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️