ببین احترام یچیزی که تعریفش از دیدگاه هرکسی متفاوته
یه چیز مشترک نیست مثلا گاهی بعضیا دیر رسیدن رو بی احترامی تلقی میکنن با وجود اینکه حتی طرف معذرتخواهی هم بکنه بازم بی احترامی حساب میشه بعضیا اگه اسم طرف رو با پسوند یا پیشوند خطاب نکنن بی احترامی میدونن بعضیا یسری حرفها رو بی احترامی میدونن بعضیا یسری از مدلهای پذیرایی کردن رو بی احترامی میدونن یا مثلا ممکنه یکی زیادی راحت بودن رو بی احترامی بدونه و......
بنظرم بهتره باهاش صحبت کنی بگی بنظرت انجام ندادن چه چیزایی رو بی احترامی میدونه شاید تعریف احترام از نظر شما و عروس تون متفاوته عزیزم
مثلا منم جلو خانواده شوهرم یا فامیلای نزدیک میگم من تابحال بدی ندیدم ازشون ولی خب دل خوشی ازشون ندارم مخصوصا مادرش چون زیادی راحته بیاد خونه مون چند شب میمونه کلا نمیتونه یه دقه بیکار بشینه میاد کل کابینتها رو بهم میریزه مدل خودش میچینه هرچیم خوشش بیاد برمیداره برا خودش مگه اینکه من جلوشو بگیرم بگم لازم دارم و فلان یا کلا اعتقادش اینکه به پسر هیییییچی نباید بده چون میرسه به عروس و عروس قدرشناس ترین آدمه ولی هرررچی دلش بخواد میتونه از پسرش بکنه و......
شاید من اینا رو به خودش بگم گردن نگیره یا یادش نباشه همچین حرفایی بهم زده یا همچین کارایی کرده ولی خب من یادمه....