2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 49626 بازدید | 1274 پست
خودمم از همین ناراحت شدم البته میگم برادرم خب پنهانی این کارو کرد دیگه البته زن داداشم هم در ظاهر خی ...

احتمالا چون پولدارن نمیخواد مثلا به داداشت رو بده تا برای خانواده اش خرج کنه زورش میاد 

دیگه هر کی یه جوره دیگه

ولی داداشت هم نباید بزاره اون برای خانواده اش خرج کنه اصولش اینه دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا چون پولدارن نمیخواد مثلا به داداشت رو بده تا برای خانواده اش خرج کنه زورش میاد دیگه هر کی یه ...

دقیقا اگه خودش هم اینطور بود کسی ناراحت نمیشد اصلا 

ولی وقتی خودش برعکس هست آدم ناراحت میشه

دقیقا اگه خودش هم اینطور بود کسی ناراحت نمیشد اصلا ولی وقتی خودش برعکس هست آدم ناراحت میشه

منم بودم والا ناراحت میشدم چی بگم والا خود زنداداشت چی کاره اس؟درامدش چنده؟

خانه دار عزیزم ماهانه برادرم ۴۰ برای خرجی خودش میده

چی بگم 

کلا شما کار ازتون برنمیاد

داداشت باید زورش بیاد چرا زنش برای خانواده اش خرج کنه ولی خودش نکنه 

وگرنه شما چیزی بگین بد میشه 

در کل میگم به نظر من وقتی میبینین لطف هاتون رو جبران نمیکنه شما هم دیگه راش لطف نکنید تا زورتون نیاد همین 

چی بگم کلا شما کار ازتون برنمیادداداشت باید زورش بیاد چرا زنش برای خانواده اش خرج کنه ولی خودش نکنه ...

اتفاقا خودمون هم به همین فکر کردیم ولی خواهرام میگن ما به خاطر برادرمون این کارو میکنیم 

اتفاقا خودمون هم به همین فکر کردیم ولی خواهرام میگن ما به خاطر برادرمون این کارو میکنیم

درسته ولی یه مدت نکنین تا زنش حساب کار دستش بیاد اون طور که میگی ادم سلیطه نیست کهدهیچی حالیش نباشه متوجه میشه خودش یا رفتارش رو اصلاح میکنه نکرد هم بیخیال 

آره اصلا از این آدمهای سلیطه نیست شکر خدا

قشنگ میفهمم چطور ادمیه ادم خسیس و بدی نیست سلیطه نیست ولی زورش میاد براتون پول خرج کنه که یهو عادت نشه مثلا برای شوهرش که اشتباه میکنه