2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 48483 بازدید | 1132 پست
اتفاقا من خودم بهتر از شما می دونم خمس برای زیاد آمده ی مال تعلق می گیره شما برو بخون تاموارد پر ...

وظیفه دختر نیست که هزینه پدر و مادرش را بده. وظیفه با پسر هست . به خاطر همین ۲ برابر ارث میبره دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قابل توجه اونا که پسردوستن و میگن پسر برامون میمونه دختر نه😂

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

داداشت چیکاره اس خواهرا چه کاره ان؟ 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

حالا من سسخل اگه بودم شوهرمو میکشیدم ی گوشه میگفتم یجوری حساب کن نفهمن و شرمنده نشن😭😂در این حد تبا ...

این منم 

البته یه سریا سیاست دارن کلا نمیزارن شوهرشون خرج کنه 😂

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️

سلام عزیزم شبت بخیر
هی میخواستم نظری ندم اما با خوندن نظرات بقیه خیلی تعجب کردم از لحن و نظرشون! اینجا چند تا نکته هست، یکی اینکه شما این سؤالت رو خیلی واضح و روشن از برادرتون بپرسید که عزیزم چرا گفتی خانومم نفهمه مگه مشکل مالی دارید خدای نکرده یا نا کاری کردیم که ناراحت شده و سوتفاهم براش پیش اومده؟ خیلی از فکرا و سوء برداشتها با حرف زدن مستقیم حل میشن و نیازی نیست من و شما قضاوت و برداشت بدی کنیم گلم. یه چیز دیگه هم باید بگم اونم اینه که بعضیا گفتن داداشتون بی غیرته و فلان! خیلی زشته همچین برچسبی به مردی بزنین که اصلا نمیشناسی و فقط برداشت‌ِ یک طرفه از موضوع رو شنیدین قشنگا. یه عده هم گفتن وظیفه خواهرا نیست و وظیفه برادره مخارج رو بده چون دو برابر ارث برده، در جواب باید گفت شرایط همه یکی نیست، اصلا شاید پسر سهم‌الارث نگرفته باشه و گفته فعلا دست مادر و خواهرام بمونه و استفاده کنن و نمیدونم هزارتا چیز دیگه که خبر نداریم، من خودم به شخصه دیدم خیلی وقتا دخترا همه چیز از خونه باباشون برمیدارن و موقعی که باباشون زنده هست چند برابر پسر از همه چی استفاده میکنن و بعد آخر کارم میگن همه چی شده مال داداشمون به ما نرسیده
آخری هم اینه که چه زن نیاز مالی داشته باشه چه نداشته باشه، حقشه که از نحوه خرج و مخارج اون پول اطلاع داشته باشه چون بالاخره زندگی مشترکه، مثلا تصور کن اگه زن بدون اطلاع شوهرش بخواد یه بخش از طلاهاش رو بده کسی چقد زشته؟! درسته طلا مال خودشه ولی حق شوهرش هست در جریان قرار بگیره
ببخشید طولانی شد عزیزان

وظیفه دختر نیست که هزینه پدر و مادرش را بده. وظیفه با پسر هست . به خاطر همین ۲ برابر ارث میبره دیگه

بله دختر باید کمک‌های دیگه بکنه مثلا کمک کار خونه پدر ومادر به اندازه ی همان یک سهم  ارث به قول شما البته وظیفه  انسانی اینکه هر جور میتونه کمک کنه  دختر خودش خرجی بگیره کس دیگه هست ولی اگه مثلا پدرش خرجدتحصیلش کرده وبه درآمدی  رسیده خودش با خواست خودش میتونه  کمک مالی  هم بکنه 

من از اول با همسرم شرط کردم خرجی بقیه و کمک و نگهداری ازشون رو‌ تحت هیچ شرایطی قبول نمیکنم

واسه همین اگه بفهمم همسرم چنین کاری کرده ماجرای زندگیمون عوض میشه

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

حالا من سسخل اگه بودم شوهرمو میکشیدم ی گوشه میگفتم یجوری حساب کن نفهمن و شرمنده نشن😭😂در این حد تبا ...

عین من ... وای وای یادم میاد حرصم میگیره از خودم که چرا انقدر ساده و خاکی و دلسوز این جونورا بودم خاک عالم تو سرم کنن ،دستمزدمم خوب دادن با کارا و حرفاشون..... واگذارشون به خدا فقط