2777
2789
عنوان

مامانا خواهش میکنم یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 32 پست
عزیزم حساس نباشاونا میخوان بگن آره ما رو خیلی دوست دارهدر حالی که انسان به خاطر سپردن خاطراتش از سه ...

بخدا حساسم کردم. مثلا مادرشوهرم تا بچم میبینه خودش میگه زنگ بزنیم عمه بعد بچمم میگه زنگ  بعد ک زنگ میزنه ب خواهرشوهرم میگه  بچه هی اسمت میاره و تو رو یاد میکنه. بخدا رفتاراشون عادی نیست. و من عمیقا دارم اذیت میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا هی بهش میگن بگو آبجی مهسا. یا اونو بده به آبجی مهسا.چیکار کنم ک یاد نگیره؟

تو هم بگو دخترعمه 

منم پسرم به دنیا اومد دخترعمه ش واقعا هم خیلی دوسش داشت و بهش ابراز علاقه میکرد.اونا هم هی میگفتن آبجی و خود دخترعمه ش هم هی میگفت آبجی فدات شه و فلان

دور از جون فرزند شما من پسرمو وقتی ۱۴ ماهش بود از دست دادم.دقیقا ۳ ماه از فوت جگرگوشه من گذشته بود که همین عمه برای دخترش که مثلا آبجی بود چنان جشن تولدی گرفت کل فامیلشو دعوت کرد تو یه رستوران یا سفره خونه.من کلی دلم شکست و اونجا فهمیدم که واقعا لیاقت آبجی بودن نداشته.

البته من از تولد گرفتنش ناراحت نشدم.می تونست یه کیک و یه تولد ساده خودمونی بگیره.اما چنان جشنی گرفت با کلی هزینه و آرایشگاه و ...

به شوهرم هم گفتم ایشالا جبران میکنم براش

بخدا حساسم کردم. مثلا مادرشوهرم تا بچم میبینه خودش میگه زنگ بزنیم عمه بعد بچمم میگه زنگ بعد ک زنگ م ...

درکت می کنم

اصلا عادی نیست

کلا انگار مهر طلب هستن حتی از بچه ی دو ساله

ولی خودت رو حساس نشون نده

نمیشه. همسرم بهشون وابسته هست و روشون حساسه‌.من هفته ای چندبار مجبورم رفت و آمد کنم متاسفانه

همسر منم همینجوریه، ولی من اعصابشو نداشتم دیگه همراهیش نمیکنم، تنها میره خونه مادرش،نهایت ماهی یکبار همراهیش میکنیم 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

تو هم بگو دخترعمه منم پسرم به دنیا اومد دخترعمه ش واقعا هم خیلی دوسش داشت و بهش ابراز علاقه میکرد.او ...

عزیز دلم خدا بهت صبر و طاقت و به بهترین حالت جبران کنه

تو ناراحت هستی و این ناراحتی برای مادر سنگینه چون خودم دوتا از دست دادم درکت می کنم

ولی خب اونا بعد از سه ماه جشن گرفتن گلم

همسر منم همینجوریه، ولی من اعصابشو نداشتم دیگه همراهیش نمیکنم، تنها میره خونه مادرش،نهایت ماهی یکبار ...

همسرم میگه نیای من و بچم میریم. یا میخواد هفته ای ی بار بره خونه همین خواهرش. و من واقعاا اذیت میشم و دلم نمیخواد برم.

و دلمم نمیخواد بچه رو تنها ببره . نمیدونم باید چیکار کنم

عزیز دلم خدا بهت صبر و طاقت و به بهترین حالت جبران کنهتو ناراحت هستی و این ناراحتی برای مادر سنگینه ...

ممنون عزیزم.خدا به شما هم صبر و آرامش بده.آخه خودشون برای مرگ عزیزانشون خیلی سخت می گیرن.پدرشوهرم که فوت کرد جاری من تا دو سال نباید تولد میگرفت.خواهرشوهرم میگفت دیگه تولد تو خونه ما تموم شد.جاریم برای دخترش خونه مادرش یه کیک ساده خریده بود به اینا کلی برخورده بود.اما برا بچه من اینطوری رفتار کردن.درسته بچه بود اما جگرگوشه مون بود.برای اونا هم خیلی خیلی عزیز بود.تنها نوه پسریشون بود که کلی ذوقشو داشتن

درکت می کنماصلا عادی نیستکلا انگار مهر طلب هستن حتی از بچه ی دو سالهولی خودت رو حساس نشون نده

ب نظرت جوابشونو بدم بهتر نیست؟؟ شاید ب خودشون اومدن دست برداشتن ی ذره‌.

اون روز بچم ی حرف بدی ب شوهرش زد ی دفعه به بچم گفت غلط کرده. (باشوخی ها)  وقتی بچم زیاد تحویلشون نمیگیره بهشون بر میخوره.

امشب بچم بغل کرد برد بعد هی قلقکش داد بچه منم میخندید خودشون چسبوند بهش  اینم هی ذوق میکرد میگفت وای هی خودشو میندازه تو بغلم هی نازم میکنه هی بوسم میکنه‌. و مادشوهرمم هی ذوق میکرد

در صورتی ک بچه من اصلا این مدلی نیست ک بذاره بقیه زیاد بغلش کنن‌. 

ب نظرت جوابشونو بدم بهتر نیست؟؟ شاید ب خودشون اومدن دست برداشتن ی ذره‌.اون روز بچم ی حرف بدی ب شوهرش ...

نه بابا چه جوابی بدی 

هر جوابی بدی بهت ا حسادت می‌زنن

پسرت یکم دیگه بزرگ بشه کاملا رفتارهاش مستقل میشه و هر کسی که بخواد این استقلال رو ازش بگیره بیشتر ازش دوری میکنه

پسر منم به دختر عمه ش میگه آجی پسرم 3 سالشهاونم می‌ره مدرسه میگه من داداش دارم 🤣حساس نشو....

خواهرشوهر یا مادرشوهرت هی اصرار دارن ک بهش بگه آبجی؟؟

و آیا اونا رفتار و رومخی های خونواده همسر منو دارن؟.

منم اگ اینقد رو اعصابم راه نمیرفتن از این موضوع کوچیک اذیت نمیشدم

ممنون عزیزم.خدا به شما هم صبر و آرامش بده.آخه خودشون برای مرگ عزیزانشون خیلی سخت می گیرن.پدرشوهرم که ...

چی بگم

امام علی ع به فرزندشون فرمودن آنچه که برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند

وآنچه که برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

اگر به عنوان یه مسلمون همین دوتا جمله رو سرلوحه ی زندگی مون می کردیم هیچ غمی نداشتیم

نه بابا چه جوابی بدی هر جوابی بدی بهت ا حسادت می‌زننپسرت یکم دیگه بزرگ بشه کاملا رفتارهاش مستقل میشه ...

بچه من دختره. نمیدونم شاید حق باشما باشه. ولی واقعاا منو اذیت میکنن‌ احساس میکنم جوابشون بدم آروم تر میشم. اصلا بذار بگن مریضه و... 

بخدا رفتاراشون خنده داره . هرچی هم بگم متوجه نمیشین

حتی همش به بچه من میگه  بچم  یا دخترم.

اصلا بهش نمیگه عمه   کلا  میگه دخترم

بچه من دختره. نمیدونم شاید حق باشما باشه. ولی واقعاا منو اذیت میکنن‌ احساس میکنم جوابشون بدم آروم تر ...

عجب آدم های بیماری هستن

به نظر انگار میخوان بیشتر شما رو اذیت کنن