2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما الان دوساله توو رابطیم ولی هر دفعه ب اندازه روز اول استرس دارم😂

دقیقا همینه منم چند سال باشوهرم دوست بودم همش همین بودیم میرسیدیم پیش هم انقدر نخوابیده بودیم دوتامون شیت بودیم 🤣🤣🤣🤣ی روزایی دوتایی قرار داشتیم بقیه وقتا هم ک همش خانوادگی باهم بودیم خیلی روزای قشنگیه خیلی الهی خوش باشید عزیزدلم 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

آخ گفتی سکوت و آرامش محض😂🙏 بزن تو کلشون بخوابن😂😂

با شوهرم قهرم حرف نمیزنم خودش بخوابه

چه ارامشی هست اگه نیاد منت کشی...!

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

ای بابا 🙁بچه پررو بگو بیاد پاتو ببوسه زود بیاد🙁😂

دلم نمیخواد تا چند شب حموم برم ،اهل دلا میفهمن چی میگم🥲

خسته ام خسته🫣

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚