2777
2789
عنوان

با یه بچه تو شهر غریب چکار میشه کرد خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 42 پست
باشه عزیزم حتما شروع میکنم دخترم بغلی هستش اینقدر بیرون نرفته بنده خدا مرسی ازت

خواهش می کنم. کم کم عادت می کنه به بیرون و راه رفتن .

الان که کم کم داره سرد میشه دو ساعت قبل ظهر و دو ساعت بعدش هوا گرمتره ، ببریش بیرون بهتره . زود هم شب میشه. از مسافت کوتاه مثل سوپری سر کوچه و خیابون، پارک نزدیک و.‌.. شروع کن که خسته نشه زیاد. تو پارک هم حواست بهش باشه . احتمالا با تاب و سرسره کیف کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما عزیزم شروع میکنم دیگ داریم افسرده میشیم

موفق باشی قشنگم منم سه ساله شهر غریبم میفهمم چی میگی

سعی کن بیرون خونه هم وقت بگذرونید و اگر ادم خوبی بود که مثل خودتون متاهل بود و بچه هم  سن و سال داشت معاشرت کنید باهاش 💕

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

خواهش می کنم. کم کم عادت می کنه به بیرون و راه رفتن .الان که کم کم داره سرد میشه دو ساعت قبل ظهر و د ...

اخ اره عزیزم 

نمی‌دونم چرا اینقدر ترسو شدم 

شهر خودمون اینطور نبودم 

همش میترسم یکی بچه مو ب زور ببره 

اصلا فکرای عجیب غریب

اخ اره عزیزم نمی‌دونم چرا اینقدر ترسو شدم شهر خودمون اینطور نبودم همش میترسم یکی بچه مو ب زور ببره ا ...

دقیقا منم همین حس ها رو داشتم . بخصوص که اون زمان شایعات زیاد بود در مورد دزدی  اونم تهران.

اما چند ماه بعدش ۹ شب تنهایی از مرکز شهر با اتوبوس از دانشگاه بر می گشتم خونه . به طرز عجیبی ترسم ریخته بود

حتما عزیزم شما چقدر مهربونید اشکم در اومد تنهایی حساسم کرده😅

قربونت برم غصه نخور تنهایی بهتر از اینه که دورت ادمای بد باشن 🫂

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه کوچیک داری تو هم دوری از خانواده

اره یه شهر دیگن،بچمم شیطونه بیرون تنهایی از پسش بر نمیام جایی هم ندارم برم فامیل و اینا که برم خونش یه بازار و پارک هست ک اونم هفته ای یبار دو هفته یبار میریم

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور