الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا سال ۹۴من دل بستم و عاشقش شدم الان ۱۰ساله همیشه تو فکرمه خیلی خوابش میبینم ولی دیگه من ازدواج کردم و متعهد هستم فکرش ک میاد تو سرم خودمو سرگرم میکنم ولی هیچوقت فراموش نمیشه یه حسرت کنج دلم انشالله که تو بهش برسی خواهرم با عشقش ازدواج کرده ۱۸ساله که با همن هر روز عاشقتر از دیروز خدا نصیبت کنه عشقتو جانم
رو یه فوتبالیستی بدجور کراش بودمو دوسش داشتم . بعدا فهمیدم زن داره انقدر ناراحت شدم که نگو،کلن اون ر ...
😂😂
ماهم با دوستام زیاد عاشق فوتبالیستا میشیم
کلا بحث عشق عادی و عشق به فوتبالیستا جداست😂 من سعید عزت الهی رو دوست دارم پارسال تو برنامه گفت ایشالا مهر زن میگیرم چنان گریه کردم تا چند روز افسردگی داشتم این یک ماه هم همش منتظر بودم زن بگیره😪
یه آه و یه حسرت تو زندگی آدم تهش یه نفس عمیق و پیر شدن امیدوارم هیچ آدمی با نرسیدن به عشقش امتحان نشه خیلی سخته ولی چ میشه کرد با دست تقدیر انشالله این حس و حال الانت به خوشحالی تبدیل بشه و به عشقت برسی هر وقت رسیدی جای همه اونایی که نرسیدن عاشقی کن یادت نره
خیلی سخته فراموش کردنش . من بعد ۱۵ سال دیدمش قلبم خودشو به در و دیوار میزد ، انگار عقل و دلم داشتن م ...
دقیقا منم همین حسو دارم یه وقت تو عروسی جایی میبینمش قلبم ضربانش خود به خود میره رو هزار ولی به رو خودم نمیارم میدونم ک اونم حال خوبی نداره دختر عموم گفت روزی که شنید تو ازدواج کردی مثل دیونه ها تو خیابونا راه میرفتو فریاد میکشید اشک میریخت گفت شده بود عین فیلما 😔😔
من و شوهرم پانزده سال اختلاف سنی داریم من بیستم اون سی و پنج. عاشق همیم و بعد دو سال دوستی و دو دل بودنم بهش رسیدم و الان بعد چهار سال راضیم از انتخابم خداروشکر
گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...