2777
2789
عنوان

عاشق کسی شدی که خیلی اختلاف سنی داشتید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 59 پست

من ۱۵سالم بود اون ۳۰

دوست بابام بود

عشق یطرفه من....

بابام فوت شد دیگه ماهمو ندیدیم تقریبا و خیلی سخت فراموش شد من ازدواج کردم

سالها بعد دوباره دیدمش روز عقد آبجیم

چون عموی دومادمون هست😐

خب سخت بود برام ولی کلا نادیده گرفتمش و گذشت دیگه بیخیال

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نوجوانی یکیو دوست داشتم ۸ سال اختلاف سنی  ، اونم منو دوست داشت ،قد بلندااااااا ولی خب خانوادم منو شوهر دادن ، اون بنده خدا هم به دختر عمه م گفته بود بهش بگو نامرده .

سخت تونستم فراموش کنم (البته که فراموش نمیشه کمرنگ میشه) خلاصه بعد ۱۵ سال دیدمش تو بازار از کنارش رد شدم تنه بهم زد کله پا شدم . 

هنوزم موندم چرا همچین کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته زن و بچه داره الان 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
من چرا حالم از مردای سن بالا بدم میاد؟چروک صورتشون اندام بدشون شکم بوی بد دهن پر رویی دستاشون اه چجو ...

شاید چون تو سن بالای جذاب ندیدی 

منم خیلی بدم میاد از پسرای ۲۵ به بالا ولی این اقا واقعا جذابه شبیه این شخصیتای رمانه و تو شهرمونم بخاطر کارش ادم معروفیه و از پولداراست