آیسااان73 مدیر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 2354 عنوان چقدر بعضی از خانومای نی نی سایت صبور هستن و به قول معروف دنده دار | مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 36 پست یکی خیلی ریلکس میاد میگه شوهرم زن صیغه کرده یکی خیلی ریلکس میگه شوهرم میره خونه ی زن بیوه!!. یکی میاد میگه زن دوم گرفته انشاللله که خدا جواب صبرهاشون رو بده،، واقعا من از پشت گوشی خداشاهده بیشتر از اونا حرص میخورم و ناراحت میشم و بال بال میزنم دیروز | 00:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
artur73 عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 8396 یه سری ازین تاپیکا دروغ هستند. اینجا رو نمیدونم ،ولی من تو واقعیت خیلی دیدم ،و دیگه چاره ای ندارن پوستهیِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 44784 بعضياش شايد.راست باشه اما بيشترش دروغه بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره
نارسیس_اسبق عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 3381 کاش و ای کاش هیچ زنی از روی اجبار هیچ مرد مزخرفی رو نخواد تحمل کنه.جامعه ما زن رو وابسته بار میاره .حتی اونایی هم که به لحاظ مالی وابسته نیستن و شاغلن ، از نظر عاطفی خیلی لطمه می بینن و طلاق رو هیولا می بینن. طلاق اصلا خوب نیست ولی تو این جامعه بیش از اونچه که باید باشه وحشت آوره. حس بی پناهی، قضاوت بی جا، و...... صد تا معزل دیگه....
محبتااااااااااا عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 439 الان خوبه حالش ؟ سه ساله میگذره آره سرگرمه گاهی میره باشگاه یه مغازه پوشاک هست عموم اونجاست گاهی میره سرکار میگذرونه دیگه خدایا شکرت بابت همه چیز...
جلوهنما عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 28853 سه ساله میگذره آره سرگرمه گاهی میره باشگاه یه مغازه پوشاک هست عموم اونجاست گاهی میره سرکار میگذرون ... 🙏