2777
2789
عنوان

پسردوست بودن وپز پسردادن

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 45 پست
فک میکنم چون خودتم رو پسر حساسی اوناهم اینجوری میکنن منظورم اینکه اگه گفتن با خونسردی جوابشونو بده ن ...

من سر اون ۶ماهه بدشکستم اسم براش انتخاب کرده بودم وسیله خریده بودم... بداز اون دوسال حالم بد بود اینا بپای اونموقع من سو استفاده میکنن میگن پسردوستداشته بخاطرهمون اونطوری شده

آره منم حس می کنم شاید خودتم حساس شدی و ناخودآگاه پسر رو برتر می دونی طبق تربیت خانوادگی که تو سرمون کردن پسر برتر ....

چون منم همین بودم و حالا که یک پسر دارم خیلی دوست دارم بچه بعدیم دختر باشه 

دختر خیلی عزیز و انرژی خونه بالا و امید به زندگی و برکت میاره قطعا 

..

هیچ کدوم بر دیگری برتری ندارن هرچی خدا بده خوبه 

💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر اون ۶ماهه بدشکستم اسم براش انتخاب کرده بودم وسیله خریده بودم... بداز اون دوسال حالم بد بود این ...

عزیزم درکت میکنم منم تو ۷ماهگیم دچار زایمان زودرس شدم و پسرم از دست دادم من حتی اتاقشم چیده بودن

توجه نکن به چرندیات شون

چون نقطه ضعفتو شناختن اونا

اتفاقا دو تا دختر خیلی خوبه 

کلا چن تا دختر با هم داشتن خیلی باحاله 

یه کم بزرگ بشن با هم دگ پیک نیک و خرید و پیاده روی میرید. کارای خانومانه مث ترشی انداختن و کیک پختن انجام میدید 

بنظرم وقتی بچه ها بزرگ شدن اون جایگاه خوب تو اجتماع یا شخصیت و رفتار خوبشون پز دادن داره و واقعا میشه بهش افتخار کرد و نازید اینکه به خاطر ی تیکه گوشت اضافه تر بخوان نوزادی که هیچی از آیندش معلوم نیست رو پایین تر یا بالاتر ببرن واقعا چندشه

عزیزم زایمان زودرس شدید برای زایمان بعدی چه مراقبت های انجام دادی ؟

هیچ فقط رفتم ابن سینا متخصص سقط مکرر

من بدسقطام همیشه تنها بودم از بیمارستان میومدم کاچی درست میکردم غذادرست میکردم....

عزیزم درکت میکنم منم تو ۷ماهگیم دچار زایمان زودرس شدم و پسرم از دست دادم من حتی اتاقشم چیده بودن

خیلی سخته یعنی فک نکنم کسی بتونه درک کنه کسی ک تجربه نکرده من واقعا یه ادم دیگه شدم

خیلی سخته یعنی فک نکنم کسی بتونه درک کنه کسی ک تجربه نکرده من واقعا یه ادم دیگه شدم

من می‌خوام چند ماه دیگه اقدام کنم و باید سرکلاژ کنم آزمایش سقط هم دادم بیماری خودایمنی دارم خیلی استرس دارم

بعد زایمان زودرس سرکلاژ شدید ؟ و بیماری خودایمنی نداشتید؟

سرکلاژ شدم سردختر اولم ولی دومی رو خودم نخواستم فعالیت زیادیم داشتم واستراحت نداشتم ۷ماهه دنیااومد

من می‌خوام چند ماه دیگه اقدام کنم و باید سرکلاژ کنم آزمایش سقط هم دادم بیماری خودایمنی دارم خیلی است ...

انشاالله خیره

من بدسقط آخرم عسل با گردوی پودرشده قاطی کردم هرروز خودمو شوهرم میخوردیم

شمافک کنم زیر ۳ماه سقط میکنی درسته؟

انشاالله خیرهمن بدسقط آخرم عسل با گردوی پودرشده قاطی کردم هرروز خودمو شوهرم میخوردیمشمافک کنم زیر ۳م ...

من یه سقط داشتم یه دونه هم زایمان زودرس تو ۷ماهگیم شما سزارین بودین؟