2777
2789
عنوان

بچه ها مشکلم با خواهرشوهرمو بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 68 پست

همسرم هفت تا خواهر داره و خودش فرزند یکی مونده به آخره 

وقتی همسرمو می بینن با تمام وجودشون بهش محبت می کنن 

و من عاشق اون لحظاتم که می بینم کنار اونها  مثل ی بچه خودشو لوس می کنه و اونها مادرانه نازشو  می کشن.

از نظر من مردی که صاحب خانواده منسجم و با محبت هست با هویت و با اصالته و حال دلش خوبه .

به جای حساسیت لذت ببرید .اینجوری همسرتون از  حسن نظر شما خوشش میاد و بیشتر بهتون علاقمند میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه هدایت شن . بچسبن به زندگی شون ما هم بتونیم زندگی کنیم 😔🫠

شوهرم مُرده بود واسه خواهرش.

درصورتی ک تازه عقد کرده بودیم باید منو دوسداشت ولی اصلا.مُرده بود واسه اون.

من بهش زنگ میزدم سرم دادددددددد میزد چرا زنگ زدی 

ولی وقتی خواهرش زنگ میزد انگار اون نامزدش بود باید میدیدی چطوری باهاش حرف میزد.

خواهرشم ب من هر حرفی میزد شوهرم کاری نداش میگفت ناراحت میشه.میمیرد واسش

همسرم هفت تا خواهر داره و خودش فرزند یکی مونده به آخره وقتی همسرمو می بینن با تمام وجودشون بهش محبت ...

اگه لبای شوهرتو ببوسن بازم میگه احترام و توجه ؟  اگه بیان بغلش کنن باهاش بخوابن عین زمانی که با تو که زنشی میخوابه ، بازم میگی لذت میبرم ؟ 

خواهر شوهر من چرا وقتی میره خونه باباش میدونه ک اتاقا در ندارن با سوتین میمونه؟میدونه ک الان برادرا ...

این ربطی به پیام استارتر نداره 

رفتار خواهرشوهر شما کاملا غلطه و یا باید بهش متذکر بشید و یا دوری کنید چون اگر فرزند داشته باشید واقعا رو تربیتشون اثر میذارن 

همسرم هفت تا خواهر داره و خودش فرزند یکی مونده به آخره وقتی همسرمو می بینن با تمام وجودشون بهش محبت ...

والا من وقنی شوهرم با خواهرش در ارتباط بود 

شوهرم از من نفرت پیدا کرده بود از بس خواهرش بهش میگفت من خوشگلم من فلانم من سفیدم مَردم مُردن واسم.شوهرمو تحریک میکرد ک بمیره واسش 

شوهرمم خودشو میکشت واسه خواهرش انگار زنش بود ب امام زمان.

والا من وقنی شوهرم با خواهرش در ارتباط بود شوهرم از من نفرت پیدا کرده بود از بس خواهرش بهش میگفت من ...

استارتر تازه داره آیتم‌های جدید اضافه می کنه 

اولش صرفا از محبت خواهرشوهرش می گفت 

من هم گفتم نباید به محبت محارم همسر حساس باشید .

ولی چیزهایی که شما و ی کاربر دیگه گفتن فرق داره 

شیطنت با محبت فرق داره قطعا

خب بهتر . میخواییشون چیکار . شوهرتم باهاشون قهره ؟

اره ی دعوا خیلی خیلی شدیدی خانواده شوهرم گذاشتن منم قهر کردم باهاشون شوهرمم قهر کرد.

ولی مادر شوهر عجوزم بهش زنگ میزنه بهش میگه بیا پیشمون