2777
2789
هیچیییی ، ایناچین اخه ، سبزیجات بخورید شرف داره به این ضایعات

نگران نباش ما سبزیجات میخوریم همه چیز میخوریم 

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما پول داریم دل و سنگدون ربطی به پولداری داری و نداری شما دل و جیگر گوسفند نمیخورید؟این مرغ چه ...

اره واسه گوسفند و گوساله زیاد خوردم 

ولی خب هیچوقت مامانم درست نکرده ما هم نخریدیم هیچوقت

ولی یبار خوردم

تو دانشگاه هم تو عدس پلو سنگدون مرغ چرخ میکردن من عادت نداشتم ب مزه اش نمیتونستم بخورم

عادت کردن مهمه

آهاااااااااانمن فقط اولش ران مرغ اومد تو ذهنمالان متوجه شدم منظورتون چیهوای جدی میگین؟اون قسمت که فا ...

آره میخورن😓

دیگه اونجا واقعا چندشه خوردنش

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

والا ما پول داریم دل و سنگدون ربطی به پولداری داری و نداری شما دل و جیگر گوسفند نمیخورید؟این مرغ چه ...

عزیز برای خودتون میگیم چیز خوبی نیست ، حتی بال کبابی که خیلیم خوشمزه س پر هورمونه و فوق العاده مضر دیگه خودتون هرطور صلاح میدونید ولی دیگه نید با دل و جگر گوسفند یکیه

شوهر من ۱۳ساله تو کشتار گاه مرغ کارمیکنه اینقدرررررر مشتری داریم واسه سنگدون. دل.جگر.پای مرغ .کمرمرغ.و دنبالیچه ی مرغ دقیقا همون ک ووون مرغ ی مشتری دارم فقط و فقط واسه روغن انداختن  قرمه سبزی توش اونو میندازه بعد ک کامل پخت روغن انداخت درمیاره میندازه بیرون.

ی مشتریم دارم کیلو کیلو میخره واسه مشروب و کنار قلیون و این چیزا.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیز برای خودتون میگیم چیز خوبی نیست ، حتی بال کبابی که خیلیم خوشمزه س پر هورمونه و فوق العاده مضر د ...

بال و جیگر مرغ میگن مضر 

دل و سنگدونش مشکلی ندارن

هر طور خودتون صلاح میدونید

بله  البته اگر تو زندگی فست فود و چیبس و پفک نمی‌خوری. 

اون موقع سالم خور هستید