2777
2789
دقیقا منم همینم ب زور دارو ...اخه من بعدش اورژانسی خوردم منتها الان فهمیدم با اموکسی سیلین تداخل دار ...

روز چندم دوره ت رابطه داشتی اگه قبل از دو هفته بود احتمال باردار شدنت خیلی کمه

تنبلی تخمدان باعث ناباروری نمیشه گرچه ممکنه بارداری ب تاخیر بندازه ولی ناممکن یا سخت نیست این تجربه ...

من بعد اقدام قرص اورژانسی خوردم خیلی زود منتها الان متوجه شدم با اموکسی سلین تداخل داره و ممکنه اثر نکرده باشه....درسته؟؟؟

درغیر این صورت چند روز بعد مصرف قرص پریود میشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این شرایط خشکسالی و قحطی واقعا فازتون چیه از دنیا آوردن ی موجود بی گناه؟؟

اگر خشکسالی تموم شد و رحم خانما ب خاطر افزایش سن خشکسالی شد چی  صبر کنه ببینه کی خشکسالی تموم میشه شانس فرزند اوریش و افزایش سن مانع میشه 

دارم شوخی میکنم جدی نگیر

اگر خشکسالی تموم شد و رحم خانما ب خاطر افزایش سن خشکسالی شد چی صبر کنه ببینه کی خشکسالی تموم میشه ش ...

مسخره میکنی؟!

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
من بعد اقدام قرص اورژانسی خوردم خیلی زود منتها الان متوجه شدم با اموکسی سلین تداخل داره و ممکنه اثر ...

من تجربشو ندارم فکر کنم یکهفته تا ده روز اما اگر استرس داشته باشی بیشتر ب تاخیر میفته

روز چندم دوره ت رابطه داشتی اگه قبل از دو هفته بود احتمال باردار شدنت خیلی کمه

من طبق یکی دوماه قبل حساب کردم باید ۱۲ ام پریود شم ...البته پریودی منظمی ندارم طبق حساب کردن دوماه قبل ...

۵ ام یا ۶ ام قرص اورژانسی و خوردم ...اما بخاطر مشکل دندونم چند هفته ای چرک خشک کن و مسکن میخورم الان متوجه شدم ممکنه تداخل داشته باشن

من طبق یکی دوماه قبل حساب کردم باید ۱۲ ام پریود شم ...البته پریودی منظمی ندارم طبق حساب کردن دوماه ق ...

مطمعنی تداخل دارن، ایشالاکه باردار نیستی حالا که آمادگیشو نداری

مسخره میکنی؟!

نه واقعا نظرم بود گفتی خشکسالیه بچه نیارین 

گفتم سن خانما رحم خانما کلا شرایط خانم ایجاب نمیکنه ک صبر کنه ببینه سالهای بعد چی پیش میاد 

همونطور ک ممکنه کسی از بچه دار شدن پشیمون بشه 

ممکنه کسی هم از اینکه بچه نیاره و شانسشو از دست بده هم پشیمون بشه

یه چند جا خوندم تداخل دارن نمیدونم ...نه والا سپردم ب خدا هرطور صلاح میدونه

فک کنم رژیم غذایی و ورزش و این چیزا رو اوکی کنید درست میشه به امید خدا 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»