2777
2789
عنوان

من واقعا آدم های فقیر رو که چندتا بچه میارن درک نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2116 بازدید | 140 پست
ببین حرفت درستولی این سبک تفکری که تو جامعه شکل گرفته بچه باید از هکه لحاظ تو رفاه باشه غلطبچه ها با ...

نه منظورم این نیست ولی باید پدر مادر بتونه بچشو ساپورت کنه بچه بخواد درس بخونه پول لازمه بخواد بره کلاس زبان یا باشگاه یا گیتار و هرکلاس دیگه پول لازمه براش خب با عشق و محبت نمیتونه بفرسته که

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
اها درسته پس شما کاملا موافق این قضیه هستی هرچیزی که رو جامعه تاثیر منفی میذاره به من و شما مربوط می ...

دوست عزیز منظور استارتر رو اشتباه متوجه شدین ظاهرا

منظور این نبود که هرچی خواست فراهم بشه چون علنا امکانش نیست همچین چیزی با وجود این اجناس پر زرق و برق و مد زودگذر

ولی برای بچه آوردن باید یه پیش نیازی داشته باسن افراد

وقتی میدونن قراره برای کوچیکترین نیاز بچه مثل لباس و موادغذایی خوب و لباس و مدرسه درمونده بشن پس بهتره درباره بچه اوردنشون دوباره فکر کنن

بعدم استارتر میگه شمایی که واقعا توی خرج خودت موندی دلیلت برای تعداد زیاد بچه هت چیه؟اگه بچه دوست داری نباید بزاری انقدر زجر بکشه به همون یکی یا دوتایی که داری قانع باش حداقل یه لقمه رو تقسیم بر۴کنن نه۷و۸

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عههه ببخشید من نمیدونستم فکر کردم خانم هستن😑🥲

فدای سرت آبجی پیش میاد

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

آفرین وقتی رفتار یک فرد موجب تاثیر بر جامعه باشه قطعا به بقیه مربوطه و من کاملا این و قبول دارمولی ا ...

من نگفتم هر چی بخوان فراهم بشه 

دقت کردین گفتم طرف سه تا بچه داره خانمه خودش کار میکنه شوهرش معتاده؟

منم باهات موافقم

یکی از اقوام ما شوهرش کار نداره چندین سال باهاش اختلاف داشت خون شون به هم نمیخوره سر بچه ی اولشون کلی به چالش خوردن 

اون روز میگفت دومی رو میخوام بیارم 

نمیفهممشون واقعا 

نه منظورم این نیست ولی باید پدر مادر بتونه بچشو ساپورت کنه بچه بخواد درس بخونه پول لازمه بخواد بره ک ...

میدونم عزیزم چی میگید ولی حرفم این نیازهای اصلی بچه باید خوب کامل برطرف بشه نیازهای به امنیت غذا پوشاک و محبت

و بعد این ها وقتی بچه درست تربیت بشه حالا والدین پول کلاس گیتار نداشته باشنم مشکل نیست

یعنی در واقع جامعه به یه سمتی رفت که هیچ کس فکرش رو نمی‌کرد

مثلا من خودم سه تا بچه دارم بچه اولم مدرسه غیرانتفاعی و خوب 

ولی از بعد اون جامعه به یه سمتی رفت با گرونی که واقعا همه برنامه ریزی هام خراب شد و پسرهام شاهد میرن 

حالا خانواده های دیگه هم همین طور نمیشه به همه بگیم مدل ما بچه بزرگ کنید سبک زندگیشون

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
آفرین به شما ربطی ندارهاگه شما همچین چیزی و تجربه نکردی از کجا میدونی که همچین اتفاقاتی براش میوفته؟ ...

اطرافم زیاد دیدم واقعا لازم نیست تجربه کنم که عزیزم

بعد اینکه اینایی که گفتم طرف باباش معتاده پول نداره چه لزومی داره سه تا بچه داشته‌ باشه؟

الان میگین صمیمت خانواده عزيزم همه مثل شما نیستن که 

من خودمم گفتم باید از لحاظ عاطفی و مالی ساپورت بشه من فقط مالی رو نگفتم

ولی بچه بخدا کلاس زبان بره باشگاه یه کلاس گیتار عشق و محبت خانواده اونو میبره یا پولشون؟

معلومه پولشون خب

میدونم عزیزم چی میگید ولی حرفم این نیازهای اصلی بچه باید خوب کامل برطرف بشه نیازهای به امنیت غذا پوش ...

عزیزم بچه های شما مدرسه خوبی میرن 

من دوستم استعدادش کاملا حیف شد خیلی به ورزش علاقه داشت ولی باباش هیچوقت نفرستاد کلاس اینا یا هزینه نکرد نه اینکه نداشته باشه فقط خسیسه و اهمیت نمیده ولی معلومه شما به بچه هاتون اهمیت میدین خدا حفظشون کنه 

منم باهات موافقمیکی از اقوام ما شوهرش کار نداره چندین سال باهاش اختلاف داشت خون شون به هم نمیخوره سر ...

دقیقا منم همینا رو نميتونم درک کنم یا بفهمم حالا اینا علاوه بر پول مشکلم دارن باهم 

عزیزم بچه های شما مدرسه خوبی میرن من دوستم استعدادش کاملا حیف شد خیلی به ورزش علاقه داشت ولی باباش ه ...

سلامپ باشی عزیزم ممنون

ن اون طور که باید ن 

چون وضعیت اقتصادی خیلی بد شده

سپاس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عامو یکی تو روستا های اطراف شهر ما زندگی میکنه ۱۲ تا بچه داره🫤زنش جدیدا که دو قلو سقط کردمرده اسم ب ...

۱۲ تاااااااا؟؟ 

حتما چندتا زن داره😦

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

منم باهات موافقمیکی از اقوام ما شوهرش کار نداره چندین سال باهاش اختلاف داشت خون شون به هم نمیخوره سر ...

اخخ گفتیییی اینایی که بچه میارن تا شوهر خیانت کار و معتاد رو پابند زندگی کنن 😤😤😤😤

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️