2777
2789

امروز رفتم از عابربانک شارژ بگیرم دیدم فقط گزینه های دوهزارتومنی و پنج هزار تومنی داره.تا یه مرحله زدم بعد انصراف دادم.تا آخر نزدم.بعد اومدم برم.دیدم پنج هزارتومن از حسابم کم شده ولی شارژ نشده.برگشتم دیدم یه نفر داره کارت به کارت میکنه گفتم خواستم شارژ بگیرم نشد رسید نبود اینجا.گفت نه.گفتم شما بزن شاید رسید منم اومد.ولی نیومد.بعد یه پسره دیگه اومد داشتم ازش میپرسیدم شما نمیدونی چرا اینجوری شد.یهو دیدم اون پسر اولی هم باهمون بود.گفتم چرا اینجوری شد.بعد یه پسر دیگه اومد خواست شارژ بگیره.گفتم شما شارژ بگیر شاید رسید شارژ منم داد.😂 گفت میخوای امتحان کنم.کارت خودش رو گذاشت گفت شمارت رو بگو زد پنج هزارتومن شارژ برام‌فرستاد.هرچی گفتم پولتون رو بگیر نگرفت.درسته پنج هزارتومن چیزی نبودها ولی من حرصم گرفته بود از حسابم کم شد.😂 به نظرتون خیلی ضایع شد؟

هرچی بیشتر میخونم بیشتر گیج میشم 

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره لابد فکر کرد گفت بذار شارژش رو بفرستم اینقدر حرص نخوره.😂😂😂😂

اما من حس می‌کنم شماره رو گرفت😂😂 چند روز اینده شاهد این پیام هستی: سلام بانو

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

برداشت من از این تاپیک این بوده که شماره ات رو گرفته، بدون اینکه خودت متوجه بشی. پیشاپیش تبریک میگم😂

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.