2777
2789
عنوان

امروز رفتم از عابربانک شارژ بگیرم بیاین بگم چی شد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر گیر دادی به اینکه پولتو خورده شارژ نداره طرف گرفته

به اون گیر ندادم.گفتم شارژ برای خودش گرفت شاید رسیدش بیاد.شارژ اضطراری هم میگیرم ولی سری بعد از شارژ جدیدت بیشتر کم میشه.حالا اون راضی بود.منم براش دعا میکنم.عاقبت به خیر بشه.

چرا عذاب وجدان آخه.

عذاب وجدان برای خواهر و برادرهام. چون توجه ها بیشتر به منه. غذاهای من ویژه تره ، یه حرفی بزنم یا یه خواسته ای داشته باشم، رو حرفم نه نمیگن. البته خواهر برادرهام هم من رو خیلی دوست دارن و تا حالا شکایت یا حسادت نکردن. ولی خودم ناراحت میشم.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

چه خواهر و برادر خوبی داری.خداروشکر.

البته الان فقط من و برادرم توی خونه ایم و مجرد. بقیه ازدواج کردن. ولی توی جمع های خانوادگی یا دورهمیها این فرق گذاشتنها بین من و خواهر برادرها وجود داره.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

من چندبار شارژ گرفتم گمش کردم.الان هم به خاطر اینکه دستگاهش جوری بود که بلد نبودم از کار خودم حرص خو ...

فدای سرتون فکرشو نکنید اینجوری آرامش خودتونو بهم میزنید فقط.

قسمت بوده اینجوری بشه.

بعدشم آبرو کسی اینجوری نمیره.

بابت اون پسرا هم بیخیالش چیزی نشدع

@__mahyar