2777
2789

چون دوران آشنایی طولانی بیشتر از چندماه بنظرم خیلی سخته و آدم راحت نیس

مثلا من خودم همش استرس همه چیو دارم 

خیلی دوسدارم بدونم بقیه هم به این چیزا فکر میکنن یا نه فقط خودمم😂

همسر فرق داره خب همش پیشته مسئولیت رو قبول کردن دو طرف رسمی شده همه چی ولی دوستی یه مدل دیگه است 

من خودم سی سالمه هرکی میاد هم از من بزرگتره یا هم سنمه ولی بعد چند ماه که میگم قصدم ازدواجه نه فقط ارتباط عادی میره 

نمیگم بیاد بزور خواستگاری فقط میگم اگه رابطه ای هست هدف داشته باشه ولی میگن ما قصدمون ازدواج نیس و میرن

چرا اینجوری میشه هرکی میاد سمت من

دوسدارم بدونم چطوری چندسال باهم هستید و آخرش میان خواستگاری 

بعضیا سریع بعد چندماه دیدم اومدن رسمی کردن

اگه من باشم باز چندسال هم باشه نمیاد خواستگاری 😁

امیدوارم با کسی که بهترین زندگی رو در کنار هم خواهید داشت آشنا بشید و ازدواج کنید 

من خودم با شوهرم چندین سال دوست بودم تا به ازدواج رسید ولی الان میگم اگه بچه داشته باشم نمیذارم هیچ وقت همچین کاری کنه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم با کسی که بهترین زندگی رو در کنار هم خواهید داشت آشنا بشید و ازدواج کنید من خودم با شوهرم چ ...

مرسی عزیزم انشاالله 

خوشبخت باشی

سخت بود درسته؟ من واقعا نمیتونم ولی دوسدارم صبور باشم توی این موارد اما حیف 

مرسی عزیزم انشاالله خوشبخت باشیسخت بود درسته؟ من واقعا نمیتونم ولی دوسدارم صبور باشم توی این موارد ا ...

این مسائل خیلی متفاوته هر کسی یه جوره واسه یکی خیلی خوب در میاد واسه یکی ممکنه خوب نباشه 

من همسرم خودش تو دوران دوستی هم آدم خوبی بود واقعا من خیلی جاها مقصر بودم ولی با توجه به اینکه خودم همچین تجربه ای رو داشتم و جامعه رو هم میبینم پیش خودم میگم نه سنتی سنتی نه دیگه دوستی طولانی. به نظرم توی یه چهارچوب منطقی که همدیگه رو بشناسن و خیلیم دیگه صمیمی نشن