2777
2789
بله ولی زجر هم زیاد کشید همش خوشی نبود

اره دیگه تاوانشو داد رسوای عالم شد  مجازاتشو کشید بعد بخشیده شد 

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

اره دیگه تاوانشو داد رسوای عالم شد مجازاتشو کشید بعد بخشیده شد

رسوا رو خوب اومدی همه دستش مینداختن اخریا 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسوا رو خوب اومدی همه دستش مینداختن اخریا

اره دیگه  تقاص همه کاراشو داد  بیگناهی یوسفم که ثابت شد  برای زلی گرون تموم شد  بعد همه اینا  خدا بخشیدش  

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

میدونستیت تو تاریخ مصر اسنات زلیخا رو مسموم کرد و کشت

اره شنیدم.ولی میگن سند معتبری براش وجود نداره.بعضیا هم قبول ندارن.واقعا دوست دارم بدونم اون موقع اسنات چه حسی داشته