2777
2789
هعیی خدا حالا ما بودیم رسوا میموندیم بخشیده‌م نمیشدیم

بین ادما اینجوریه یکی یه خطایی کنه صدبارم توبه کنه باز تا ببینش میگن ببینش همون  ادم خرابس ها   برا همین میگن خدا میبخشه بندش نمیبخشه 😐😂

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

اره شنیدم.ولی میگن سند معتبری براش وجود نداره.بعضیا هم قبول ندارن.واقعا دوست دارم بدونم اون موقع اسن ...

بابا اسنات آدم مذهبی ای بود راضی بود به رضای خدا 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شنیدم.ولی میگن سند معتبری براش وجود نداره.بعضیا هم قبول ندارن.واقعا دوست دارم بدونم اون موقع اسن ...

یوسف زلیخا رو دوست داشت و... . هورن هوپ اخناتون رو میکشه و نفرتی تی رو میگیره و ... من تاریخ این بخش مصر رو کامل خوندم

منکه دیشب میگفتم چه بدبختی بود باز اون اومد دفاع از یه پیرزن زجر کشیده کنه یه تبدیل شد به هلو شد هوو

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
توهم باید میگفتی لعنتی اول توباید یوسف بشی اخه 🤣

🤣🤣 حق   حالا زلی بعدش دیگه یوسفو محل نمیده 😂😂

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

یوسف زلیخا رو دوست داشت و... . هورن هوپ اخناتون رو میکشه و نفرتی تی رو میگیره و ... من تاریخ این بخش ...

واقعا؟چه جالب بعدش چی میشه 

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
ناتوانی جنسی داشته

واقعا؟ اولین باره میشنوم

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

یوسف زلیخا رو دوست داشت و... . هورن هوپ اخناتون رو میکشه و نفرتی تی رو میگیره و ... من تاریخ این بخش ...

عه برا خودش جم تی وی بوده که🤣