2777
2789
عنوان

سونو مشکوک تو هفته سی و سه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 45 پست

من بارداری بچه ی دومم ماه ۶ بهم گفت بچه مشکل داره

گفت قبلی سالم هست گفتم آره

گفت فامیلی نسبت دارین گفتم نه..من مردم و زنده شدم اونقدر گریه کردم و آزمایش هورمون دادم و...

بچه ۳۷ هفته دنیا اومد یک دختر دسته گل و خوش رنگ و رو سالم الانم ۱۳ سالشه 

اصلا توجهی نکن زندگیت رو بکن

جاری دوستم ماه هفت بهش گفته بودن بچه بالای سرش یک چیزی شبیه شاخ هست

اونم اونقر جش زده بود که همون ماه زایمان کرد

یک پسر سالم و تر و تمیز! هیچی هم رو سرش نبود

اما چون زود دنیا اومد رفت تو دستگاه ، بعد از بیست روز هم متاسفانه....

اصلا به دلت بد نیار

بسپار به خدا و زندگیت رو بکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسداد روده که فقط بحث هیرشپرونگ‌نیست

درسته ولی کلا قبل این که بچه به دنیا بیاد و مدفوع کنه فکر نمیکنم انسداد روده هاش معلوم شه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

قربونت عزیزمرفتم سونو دادم‌ گفت چیزی نیست احتمالا مثانه حنین خیلی پر بوده فشار آورده به بالا هر چی ب ...

ای جوووووونم مطمئن بودم خوبه نی نی 

تو قراره حالشو ببری عزیزدلم🥲🫶😍

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

انسداد روده که فقط بحث هیرشپرونگ‌نیست

اره سرطان هم میتونه باعث انسداد روده شه ولی فکر نکنم جنین سرطان بگیره

عوامل دیگه هم شاید داشته باشه انسداد روده 

ولی من فکر میکردم واسه نوزادی که تازه متولد شده فقط هپرشپرونگ باشه علت انسداد روده 

و کلا فکر نکنم قبل این که بچه به دنیا بیاد و مدفوع کنه انسداد روده داشتنش مشخص شه 

حالا شایدم من اشتباه میکنم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببخشید ها ولی چه ادم کم شعوری بوده..الان کاری از دستت برمیاد تو حاملگی که بهت همچین حرفی زده؟ یا قصد ...

گفت یکماه مونده به زایمانت باید مطمئن بشیم که اگه انسداد روده باشه باید یه جراح اطفال رزرو کنی برای روز زایمان

ولی رفتم‌سونو مجهزتر خداروشکر چیزی نبود

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
من بارداری بچه ی دومم ماه ۶ بهم گفت بچه مشکل دارهگفت قبلی سالم هست گفتم آرهگفت فامیلی نسبت دارین گفت ...

واقعا کاش اصلا سونوگرافی نبود😑

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
ای جوووووونم مطمئن بودم خوبه نی نی تو قراره حالشو ببری عزیزدلم🥲🫶😍

فدای تو 💖

اره سرطان هم میتونه باعث انسداد روده شه ولی فکر نکنم جنین سرطان بگیرهعوامل دیگه هم شاید داشته باشه ا ...

دکتر سونو هم امروز گفت معلوم میشه تو ماههای آخر زیر معده قلمبه میشه 

اره سرطان هم میتونه باعث انسداد روده شه ولی فکر نکنم جنین سرطان بگیرهعوامل دیگه هم شاید داشته باشه ا ...

عزیزم دور از جون نی نی استارتر که هی بخوام بازش بکنم بدتر استرس میگیره

ولی همه اینا ممکنه و همینطور انسداد روده مشخصه

بعضی از موارد انسداد روده رو حتی ختم بارداری میدن با توجه به سن جنین که زودتر جراحی بشه و...

البته خداروشکر برا استارتر گفتن مشکلی نیست

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم دور از جون نی نی استارتر که هی بخوام بازش بکنم بدتر استرس میگیرهولی همه اینا ممکنه و همینطور ا ...

مرسی نمیدونستم 

اون اطلاعاتی که داشتم و اینجا نوشتم رو هم قبلا از اینترنت خونده بودم 

مرسی نمیدونستم اون اطلاعاتی که داشتم و اینجا نوشتم رو هم قبلا از اینترنت خونده بودم

عزیزدلمی  

ممنون که اطلاعات مفیدت رو برامون گذاشتی

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام گلخوبی؟چی شد خوش خبر باشی؟ روبراهی الان ؟

سلام عزیزم

قربونت ممنون

خداروشکرچیزی نبود خطای سونوگرافی بود